Pàgines

14 d’octubre 2008

Imágens de Benidorm...

Després d'un temps sense actualitzar ja que teniem la intenció de que coneguereu ben bé els nous vinguts de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos arribem de nou amb una gran càrrega de fotos dels músics que es quedaren de festa per Benidorm després de tocar en la festivitat de Moros & Cristians.

De la mateixa manera us informem que d'ací pocs dies posarem informació interessant, com noves publicacions de "Una Banda, una història" o també la informació sobre el nou Taller d'Art Sonor que es celebrarà en Gata i que, esperem, siga tot un èxit.

Ara de moment us deixem amb aquestes divertides i entretingudes fotografies... i també un meravellós vídeo preparat amb molta estima per la productora Leocadio's Produccions. Cal donar les gràcies a Miriam Arabí i Carmen Diego per passar-nos les fotografies. De la mateixa manera també cal dir que hem fet una selecció de les millors fotografies, perquè no podiem posar les 185 fotos rebudes.

Sigueu feliços músics!!



I esta parella perquè s'haurà quedat amb eixa cara??Us donarem dues opcions... OPCIÓ AO OPCIÓ B... quina serà la correcta... pregunteu-ho a ells ;)

I el vídeo d'eixa meravellosa Banda de Gata... VISCA LA BANDA!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

kin dissabte! m'ho vaig passar super be! erem pocs, xo els millors!

Anònim ha dit...

Baia! Dissabte brutal! Jordi! fotos meues era precis!



Xe, men vax a pensar el disfras de santa ceci! adew!

Anònim ha dit...

Ostras! encara com he vist el coment de Paco...
no m'enrecordava de lo del disfraç de santa ceci!
ai mareee... la memòria i les idees m'escassejen...

en fi...
sou únics! :)

Anònim ha dit...

L'any que ve repetim perfavor!! ole ixideta de la banda!!meu vaig pasar super be. en el sopar, despues als pafetos. ara, a pensar en el disfraç, a vore qui s'endu el premi. aaeeeeeuuuu!!

*Miriam* ha dit...

aiixx.. el disfraç! a maedeuu.. buscaré a l'armari a vore que trobe de mare/pare/germana o lo que sigaa.. xD jajajajajaja

quin dissabte vam passar..maedeuseñor! lo únic que va fallar, va ser que van posar l'aire condicionat al autobús i casi em muic d'una hipotèrmia jajajajajajaj

VISCA LA BANDA!

Anònim ha dit...

Enguany com a homenatge a Kiko tindriem que anar tots disfressats de toreros. Oooleeeee

Anònim ha dit...

...o de trombó! no hi ha que olvidar-se del trombó de juan de benidorm.. indispensable anar de verd!