Pàgines

26 de maig 2008

Fotos, festes... música!

El passat divendres 16 de maig, com molts ja sabreu, va tindre lloc el tradicional Concert de Primavera de la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Ara, després d'un temps, hem rebut una sèrie de fotografies, realitzades per Pere Cantó, que us trametem en la seva totalitat ja que així es pot observar tot el transcurs del Concert. De la mateixa manera agraïm des d'ací a Pere per assistir al Concert, fer les fotografies i, lògicament, per passar-nos-les. Gràcies.

Continuant amb la informació sobre els afers de la nostra Banda, el passat dissabte dia 24 de maig, es va celebrar en la localitat de Pego, la "Festa de la Banda" per celebrar el mig any de Santa Cecília. A pesar de que no acudiren multitut de Bandes, alguns músics de la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos fins terres pegolines van anar per passar-ho bé, com sempre, de la mà de la bona música i la bona companyia. Des d'ací volem donar l'enhorabona i un afectuós agraïment a la Agrupació Musical de Pego per ser l'artífex d'aquesta festa i, a més a més, demostrar que els músics som la gent més "festera" que hi ha al món. Enhorabona a tots els músics pegolins i pegolines per l'organització d'aquest event!

Finalment, i com haviem dit, ací us deixem amb les fotografies del Concert i, a més a més, us fem partíceps de noves notícies. Per una banda, em rebut noves idees per crear nous apartats en aquest Blogspot que a poc a poc anirem comentant-vos. En segon lloc, dir que l'enquesta per escollir el pròxim músic del mes continua endavant. Un altre aspecte a comentar és que pròximament canviarem la música del Blogspot i volem les teves sugerències. I, per últim, avisar-vos a tots que ja fa molt de temps que no tenim un nou apartat de "Tots tenim un passat..." i això és una mica sospitós.

Sigueu feliços i que VISCA LA NOSTRA BANDA!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Que passa amb els saxos tenors, el baix i últims trombons de la filera? No som de la banda? (je,je). Es que mai eixim a les fotos, sempre es fan les fotos del mateix lloc, amb lo bonico que es fer les fotos desde el centro, que es vesga tota la banda!!
A veure si a l'altra feu les fotos desde diferents punts del escenari, perque ens vesgam tots. Gracies.

Anònim ha dit...

Respecte al comentari anterior que diu que no van convidar a altres bandes (xaló, orba, pedreguer) dir que a nosaltres no ens ho digues, parla amb la banda de pego que son els que ho van organitzar. Nosaltres no tenim la culpa de ser un grup de gent que està molt unit i que en poc temps van conseguir arrepleguar un autobus i anar a fer festa. Pot ser la directiva de les vostres bandes no funcionen molt be o no hi ha eixe companyerisme que tenim a la banda de Gata, vosaltres sabreu.
Som la millor banda amb diferència.

Anònim ha dit...

q jose i jo tame tokem!! jaja

Anònim ha dit...

A veure quan poseu les fotos del dissabte!

Anònim ha dit...

La millor foto es eixa que estan Àngel i Jordi tots emocionats, ahí es veu l'essència dels percusionistes de la banda de Gata. Ole ahí!

bandaxalo ha dit...

xe, que lo del comentari d'abans només ha sigut un comentari. Ja sabem que vosaltres no teniu res a veure però ens va estranyar que no ens deixareu cap escrit dient-nos lo de l'aplec. Supose que ha sigut tot tant precipitat que no ha donat temps ni per a fer "comboi". Esperem que a la pròxima estiguem al tanto i pugam disfrutar amb vosaltres i si potser... que siga després d'exàmens!! Fins prompte!!!

Anònim ha dit...

Molt ben dit, trobe que el comentari de la Bandaxaló te tota la raó, ha sigut tan precipitat que cuasi no s´ha corregut la veu, com no, allí faltàven eixos de "TEMPORÁ ALTA", estic segur que la próxima será tot un èxit...

P.D. enguany tambe hi ha encontre...???

Anònim ha dit...

señor blogspot...tinc algunes fotos de la festa del dissabte...no puc enviar correus en foto, no sé perquè.
Pedro també les té, si les vols, demana-me-les, val?

aleee! bona nit a tots i sort als examens!


VISCA LA BANDA DE GATA!

Anònim ha dit...

Tots aquells que vullguen reclamar per que l'aplec del dissabte no estava ben organitzat que reclamen a la banda de Pego, trobe que nosaltres som la banda de gata i no tenim res que veure amb aixó, sols ens van limitar a anar i a pasar-ho be amb els membres de la nostra banda.

Anònim ha dit...

en la penúltima entrada al bloc de la banda de xaló hi ha un comentari d'un de la banda de gata diguent que hi ha "aplec" un dia després d'assabentar-nos nosaltres... per tant, no dieu que no estaveu avisats PER NOSALTRES, tot i avisar precipitadament a una setmana d'antelació, un dia després que ho saberem nosaltres...

Anònim ha dit...

xe, que lo del comentari d'abans només ha sigut un comentari. JA SABEM que VOSALTRES NO TENIU RES A VEURE però ens va estranyar que no ens deixareu cap escrit dient-nos lo de l'aplec. SUPOSE que HA SIGUT tot tant PRECIPITAT que NO HA DONAT TEMPS NI PER A FER "COMBOI". ESPEREM que a la PRÒXIMA ESTIGUEM AL TANTO i PUGAM DISFRUTAR AMB VOSALTRES i si potser... que siga després d'exàmens!! Fins prompte!!!

Anònim ha dit...

torne a dir-te, que en el bloc de la banda de xaló, hi ha un comentari en la entrada corresponent a "Festes Benissa '08": ací tens l'enllaç https://www.blogger.com/comment.g?blogID=4320706274539776204&postID=6549951249312485515,
en el qual un músic de gata diu
Anònim ha dit...

Temporeros al dissabte que ve vos vull vore a Pego que hi ha APLEC de bandes d la marina i la safor!!! Ens vejem alli! No podem fallar! L'altra volta si no fora x mosatros i vosatros... jaja

Salut desde Gata!

17 / maig / 2008 11:36

i com pots comprovar, la data es 17 de maig, la qual cosa demostra que nosaltres, per mitjà d'un músic gater, vos varem avisar així que m'estranya que haja de repetir-te dues vegades que sí que et vam avisar i per tant estàs equivocat quan dius "ja sabem que vosaltres no teniu res a veure però ens va estranyar que no ens deixareu cap escrit dient-nos lo de l'aplec"
Per tant, et convide a seguir més d'aprop el teu bloc... i a que reconegues que per part nostra, tot i no tindre cap obligació vos varem avisar i que deixes de costat dites que no són certes...

i deixem el temeta este ja en pau... a pego segur q donen caramelos de les copes q van posar i no es fan carrec de res per la mala organització, com alguns de vosaltres dieu...

Anònim ha dit...

ah! i si estic equivocat, per favor, dis-me on i si he de rectificar, rectificaré molt content..

Adéu siau!!

Anònim ha dit...

estic totalment d'acord en el comentari de dalt d'aquest comentari (el d'abans de dalt...)

sense més, VISCA LA BANDA DE GATA!

Anònim ha dit...

waswaswas

José Andrés ha dit...

jo no ixc en cap foto :-(

Anònim ha dit...

Un Bes per a Quico, ques recupere lo mes prompte posible. Des d'açi vuic donarle anims i que vinga recuperat als assajos i demés actes.