Pàgines

26 de novembre 2007

Una Santa Cecília més...

Després d'un cap de setmana intens i ple d'emocions i alegria ara cal fer recopilació dels bons moments passats i de quina millor manera que veient les millors imatges de Santa Cecília 2007. Ara és el moment que totes aquelles persones que tinguen fotos o/i vídeos ens els envien o ens els facen arribar com siga perquè així podrem anar col·locant, en diferents publicacions, els millors moments d'aquest cap de setmana festiu.

Aprofitem l'ocasió per felicitar a tots els músics per una Santa Cecília tant fantàstica com ha sigut aquesta. A pesar de no tindre Aurora, per inclemències metereològiques, aquesta ha sigut una Santa Cecília meravellosa i especial per a tots els músics que formem la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, o així ho pensem des de l'Administració del Blogspot.

Enhorabona als guanyadors dels diferents concursos, des del Leocadio's Xou, concurs de disfresses, campionants de truc, de playstation, fins els guanyadors d'assistència als assajos. També, com no, felicitar als nous músics perquè han sabut estar i ser uns bons novatos i novates i guadir amb la festa de la Banda de Música.

D'ací poc dies intentarem anar col·locant als nous membres en els seus respectius apartats de "Els músics..."

Res més, sols ens queda dir una cosa a tots els músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, així com als participants de la festa:

Gràcies per ser músics i estimar la música!

L'any que vé, més i millor!!

Visca la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos!

Visca Santa Cecília!

Visca la música!

Administració del Blogspot,
amb estima per a tots els músics

16 comentaris:

Anònim ha dit...

No vull deixar passar la ocasió de ser el primer comentari per poder felicitar a la persona que ha sabut transmetre l'esperit de la festa de la banda no sols a tots el músics sino a totes les persones aque ens han acompanyat d'alguna manera i en algún moment aquestes festes de Santa Cecilia. A més de ser un show-man com n'hi ha pocs es una gran persona que sap estar com cal en els moments d'elegancia i serietat. Enhorabona, Jordi. Si et presentes per a Alcalde a les properes eleccions municipals t'ho jure que et vote.

Anònim ha dit...

jordi eres el millor, sense tu santa cecilia no seria el mateix. Nomes per eixos ratets val la pena estar en la banda.
Meu he passat molt be, i tot vou dec a tots vosaltres per ser conforme sou!!
estic molt contenta de formar part d'aquesta banda!som unics!! molts besets a tots!!

PD:VISQUEN EXOS BALLAOS..jeje...
(algu sabra de quins parle)..ole ahi, sou els millors!!

Anònim ha dit...

una coseta, demane que tot el mon que tinga fotos de santa cecilia les base a la web de la banda per a despres poder fer el album de fotos d'enguany.
Mª teresa, carmen, pedro, no se qui mes.. pero com més pronte es passen abans es podra fer el album de fotos.
Moltes gracies!!

Anònim ha dit...

a quins ballaos et refereixes?? podries concretar????


jajaajaaj

Leocadio Smirnoff ha dit...

Hola a tots els músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos:

Un any més he pogut gaudir amb tots vosaltres de la festa de Santa Cecília amb un Show el divendres 23; ara, des de la meva casa de camp a l'illa Chateau des Plassons, amb els meus companys Paco Cerol i Roberto Felipe Bacardi, he decidit dirigir-vos unes paraules.

Voldria agrair a tots els músics la magnífica sensació d'estima, alegria, bonhomia, il·lusió, festa... que tots i cada músic hem vau transmetre. És de molt d'agraïr que un conjunt de gent, tan estimada per mi, et dedique algun aplaudiment, alguna paraula d'alegria i ànims o qualsevol complicitat. Gràcies músics, gràcies per fer-me sentir tant bé amb una Banda de Música que cada dia m'estime més i més!

Voldria també donar les gràcies als meus companys de "batalla" incondicionals, Laia, la meva "azafata" preferida i la Marylin més sexy del món... i, com no, a Pere, el DJ, el Party-man, el gran músic, la gran persona, el gran amic i el director de la meravellosa Banda Juvenil que cada dia ens dóna més alegria. Gràcies parella!!

I, com no, gràcies Eveta... que m'aguantes fora i dins de casa!

Vinga músics, fins una altra Santa Cecília quan el trompa del meu còmplice Jordi em cride pel mòbil i em diga: "Xé Leocadio, que em fas falta!" I de nou preparat per a la festa i, per supost, per a la bona música d'aquesta magnífica Banda Unió Musical de Gata de Gorgos!!

Gràcies per tot, músics...

Bo família, carpe diem...

Anònim ha dit...

Felicite a tots els que heu treballat per a que tot haja anat be. Cada any esteu superant-se. Cada dia estic més orgullós de dir ben fort que forme part de la Banda de Gata perquè amb aquest grup de gent aquesta banda a més de ser uns grans músics sobretot son un gran grup d'amics i aixó sempre estarà ahi.
Visca la música i visquen els músics de la banda de Gata.

Anònim ha dit...

la veritat es que qualsevol music esta esperant la santa cecilila com a sinonim de festa, germanor i desitjant que no ploge i totes exes coses. Pero despres si plou no spasa res perque la banda continua de festa sense parar.
deveritat es un orgull formar part d'esta banda de musica perque les festes que mos montem hi han altres bandes que volgeren fer la festa que fem nosaltres i sobretot estar tant unides com la nostra.

visca la banda de gata i visca la nostra patrona!!!

Anònim ha dit...

no se ki sera lo dels ballaos pero jo vou dic, kualsevol ballao va estar b, perk tots vam ballar, i per a ballar no fa falta saber-ne si no tindre ganes de passaro bé i de expresar ell k sentim...

Esta santa Cecilia ha sigut molt bona, crec k tot el món se ho ha passat bé i ha disfrutat de ser músic, perk tots coneguem a algna persona k ens té enveja per ser ki som i fer el k fem.

VISCA LA MÚSICA
VISCA LA BANDA
VISCA SANTA CECILIA
VISCA TOTS ELS MUSICS

Anònim ha dit...

Este cap de setmana s'ha notat k la banda SOMOS TODOS per a mi la banda som tots els k formem part, els de la directiva els socis i tots aquells aficionat a la música k venen a escoltar-nos i k ens aplaudixen en cada concert tamb demane un visca per a ells perquè sino els concerts no es farien.

La nostra bandfa és una banda de joves pero k té molts emblemàtics, i jo tinc una mini queixa: ja k no es va ferl'aurora per causes externes a la bada(un aigua a cnters) hauriem pogut anar a cantar-li el tirala al foc al ti Porró perk segur k es va kedar asperant-nos i pense ke li devem una xicoteta disculpa.

weno sense mals rollos moltes besadetes a tots i a seguir disfrutatn de la musica i anim a tots els novatos k sou el futur d'aquesta banda.

VISCA LA MUSSA
VISCA EL MUSSO
VISCA CADA MEMBRE DE LA BANDA
VISCA LA FESTA
VISCA LA MUSICA

Anònim ha dit...

per si algun músic estava preocupat i no podia dormir tranquil per com es va quedar el casal després del "sunami" de la festa, ja no cal que es preocupeu més. Anit, la directiva, ho va netejar tot i, més o menys, o va posar tot al seu lloc. Avui la resta queda pels músics que, després de l'assaig, haurán de baixar tot el material de dalt l'escenàri per tal que es quede desent per demà, quan arriben els anglesos del teatre.
Bò, músics, sigueu felissos!!!

Anònim ha dit...

este dissabte podriem anar de sopaeta amb l'excusa de k tenim k anar a cantar-li a porro, xo li cantem, i axina despres monem atravolta tots junts de festa,no?

Anònim ha dit...

Ei be...

Anònim ha dit...

podrieu haver avisat abans...

jo no podré estar...

en tot cas si vos fa la idea d'anar, endavant, i l'atra setmana tb sopaeta, q jo si q taré
;)

Anònim ha dit...

hola! carm no fa ni una setmana k hem estat fent festa a tope i ja volem tornar a fer-ne!Esk aixo de ser joves i musics es l milloret, amb l'escusa d'anar de concert, passacarrer o el k siga, aprofitem per estar junts i passar-m'ho bé.
A per cert sabieu k hem ixit al diari? weno hi ha cada careta de son que dóna llastima jejejeje!!!
Weno res més ja ens vegem esta nit, molts besets a tot el món...

Anònim ha dit...

Ah! jordi k casi se m'oblida... vull enviar unes fotos i la meua pregunta és k si podries canviar la mewa foto per alguna k t'envie es k la k tin no m'agrada massa. A però tardare un poc en enviar-les k tin un problemeta tecnic amb el cable USB d la camera.
Besets a tots!!!

VISCA LA BANDA
VICA LES TROMPES jejejeje

Anònim ha dit...

sou l'ostia!!
abans la banda no tenia eixe compañerisme i eixes ganes de pasar´ho be, es nota que hi ha una cooperació molt gran i que a banda de ser musics, sou amics que es tambe es important.

no canvieu mai, vau fer que tota la gent de gata seu pasara be eixe disabte, sobretot els que estavem a ka blai.

VISCA LA BANDA DE GATA!!!