Pàgines

06 de novembre 2007

Música d'entrenament...

Com ja vam anunciar no fa molt, ha arribat el moment de canviar la música del Blogspot, un moment tant esperat per molts. Deixant en una banda el pas-doble "Fiesta en Benidorm"; col·loquem una música dedicada i amb feina. Com sabreu (perquè ja l'estareu sentint, i sinó enceneu ja els altaveus) estem parlant de "La campanera".

Ara que s'acosta Santa Cecília res millor que col·locar aquest pas-doble tant famós. Dedicat a qui? Al nostre més que mític saxofonista, el tio "Coloma" que sempre era el primer en fer sonar "La campanera" amb el seu saxo.

Però també hem dit que era una música amb feina. El treball es tracta en que cadascú a la seva casa s'entrene i es prepare per ballar els pas-dobles que sonaran durant tota la Santa Cecília d'enguany, i els novatos, a més d'entrenar-se amb el ball, que comencen a aprendre com sona "La campanera" perquè, com ja sabeu molts, és una de les nostres cançons del repertori "bandístic cantor".

Vinga músics, anem animant-nos i omplint-nos d'alegria i humor perquè ja la tenim ací. Ja tenim ací les nostres festes... les festes de Santa Cecília!

I ací us deixem una fotografia de la Santa perquè alguns comencen a reçar, perquè en aquesta Santa Cecília s'esperen moltes sorpreses...

Visca la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos!!

22 comentaris:

Anònim ha dit...

moltbe l'eleccio de la canço per que es molt festera i sempre recorda les sopaes que fem cantantla i pegant amb qualsevol cosa la taula pero... no havia millor versió???

Anònim ha dit...

Este administrador es un poc cassicón. Va i mos astaca la campanera, amb les voltes que li han dit que posara algo diferent al pas-doble. Caguen l'horta de València!!!

Anònim ha dit...

ie tu , no t'astaques en el nostre administraor, tot lo que faja ell astà de puta mare, asta clar o k?

trobe que campanera està molt ben posà, jo estic cantant-la tots els dies per nar entrenantme, també assaje pel meu compte, al xoxo loco, la negra dominga lopez, i quisiera ser, del dinamic's duo... jajaja...

Anònim ha dit...

molt be, axina axina, que no es perga la tradició!!

a ensayar tots a casa les cançonetes de santa cecilia!!

...jajaja...

Anònim ha dit...

Bons estem...! No res i avant...!
Al xoxo loco? La negra dominga lopez? En quina galaxia estas, xaval?
Ala, va! agarreuse de la maneta tu i l'administrador i aneusen a collir margarites pel camp.

Anònim ha dit...

estic a informaticaaaa...
no estic sentint la canso...¬¬
no mos dexen altaveus...
xo desegur qe la elecció del pasdoble es del millor!!!
jordi, ole aí com teu curre,
no canvies!!!
vals orrrrrr!!! al igual qe tots ii cadascun els de la bandaaa...
NO CANVIEU MAI!!!


Miriam

Banda Blogspot ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

pozi

Anònim ha dit...

a este que em proposa agarrarme de la má de l'administraor i narmen a collir floretes... li diré que ho senc per ell si es un amargat que no sap divertirse, segur que ell per a passarseu be preferix ballar bakalao... "aixo si que es festa de la bona..."

Anònim ha dit...

Primer que res per als que han dit que enguany no hi havia llibret:
Esta vesprada he vist el "borrador" del llibret d'enguany i demà l'impremta comença a fer les copies del llibret, aixi que els qui pensaven que no hi havia llibret estaven enganyats.
En segon lloc felicitar a totes aquelles persones que porten setmanes treballant, i el que queda fins Sta. Cecilia, per a que tots mou pasem be eixe cap de setmana.
I per últim; ningú està obligat a fer coses per la banda, però almenys no critiques a les persones que intenten millorar la nostra banda.
Per cert Senyor Blogspot, Sta. Cecilia està prou be, però m'agraden més les SANTES que tenim en la secció de cordes.

Anònim ha dit...

Eii!!
Qina mania de clavarse an l'administrador...
no teniu mes faena a fer?¿?

Jordi teu estas currant molt, i campanera està molt ben posà...


Moltes ganes de que arribe sta.Cecilia...
com mou tenim que passar, i tot gràcies a la gent que dedica la major part del seu temps a preparar jocs etc... xr a que mou passem de lo millor!!


ÀNIM!!

Visca la Banda De Gata!!!!

Anònim ha dit...

La veritat és que aquest any estic un poc fora de lloc i mols del comentaris que hi ha no sé de que van, però m'agradaría deixar una opinió...
En tots el llocs hi ha gent que el únic que fa és tocar el nas i fer comentaris incoherents i de vegades roïns de la gent que de feritat esta fent feïna, i ho dic per experiència. No hi ha que fer cas perque en una banda, o en qualsevol altre lloc el que de veritat compta és el resultat i el resultat en aquest lloc és que gràcies a junta de Sta. Cecilia, gràcies a Jordi (que s'ho curra de collons), gràcies a la directiva que de vegades no es veu però fa no molta sino moltísima faena, gràcies a tota eixa gent que treballa podem estar orgullosos de la banda i de la colla que ha format la banda, que no sols ens considerem músics si no amics... i tot aixó ho fa el temps que pasem no ja sols tocant si no anant de festa.
Bo pues xicons i xicones... màquina avant i a passar-ho bé.
Per cert!!! Jo també vullc un llibret de Sta. Cecilio
Mari Pas

Anònim ha dit...

Al comentari de Banda Blogspot del dia 8 de novembre a les 12:58.
Per sort o per desgràcia l'anonimat ens fa sentir a tots, sense excloure a ningú, més lliures a l'hora d'expresar les nostres opinions sobre totes i cadascuna de les questions quotidianes que ens envolten (per això les votacions electorals són secretes), per insignificants que puguen semblar i, més encara, si intuim que poden no ser del grat de la gent que administra el Blog Spot, com tot el mal rotllo que s'ha montat per la punyetera cançoneta.
No té cap sentit deixar ací un comentari per a dir "vixca la banda" o "vixca l'administrador del blog spot", perquè això es una cosa que tothom sap fer i damunt queda de puta mare i amb el nom ben gran a la capçalera. S'han de tenir en compte també les advertències dels comentaristes que no sols es pronuncíen en la linia de l'assentiment. Lo bo de la llibertat d'expressió es deixar que cadascú puga opinar i manifestar el que considere oportú, sense que per això a l'administrador li sapiga greu si algún dels comentaris no es manten en l'ona de la seua satisfacció. A la cap i a la fi, supose que aquest es un blog lliure, obert a que tothom puga considerar el que crega. Per tant, considere fora lloc part del comentari al que em referia en l'encapçalament, en el que es dona a entendrer que hi ha que passar pel forat o si no, que administre un altre.

Vixca Santa Cecilia!!! I també vixca la santa de Cecilia (la del carrer la lluna) que cada any fa un bon aperitiuot pels músics

Banda Blogspot ha dit...

Mai és, ni serà, la nostra intenció fer d'açò un Blogspot privat i en el qual si no es diu allò que s'espera... malament.

Pensem que s'han dit moltíssimes coses, i molt pitjors sobre el Blog, sobre l'administració, sobre la Junta Directiva, i sobre la Banda en general, i mai... repetim, mai, s'ha dit res.

El fet de que demanem que ens diguen el nom per si volen administrar el Blogspot es simplement perquè entre tots les coses es poden fer millor, i ja es sap que dos caps pensen més que un...

Com s'ha malentés, i molt, el comentari de l'administració del Blogspot l'hem suprimit. MAI hem volgut donar a entendre que per ací han "de passar tots pel forat...", tot al contrari, ara bé acceptem la teva opinió, al igual que n'hem acceptat moltíssimes més sobre altres temes.

Ens sap greu que penses que estem posant tabics contra la llibertat d'expressió...

SEMPRE hem fet, i farem cas, als comentaris que són crítiques construcctives, fins i tot, molt més que als de "l'assentiment".

I per últim, l'anonimat té tot el seu dret a utilitzar-se; si no el vulguerem que la gent col·loques missatges anònims, no ho hauríem fet com una opció, no creus?

Esperem haver-te solucionat alguns dubtes, i que com a mínim, estigues un poc més content amb el Blogspot de la teva Banda de Música. Per contra, esperem que si tens alguna petició, o alguna altra queixa ens ho comuniques...

Administració del Blogspot

Anònim ha dit...

pues no estic dacord, que tu pugues clavar-te en l´administraor del blog (que tot el mon sap qui es) d´una manera anònima, i que ell no es puga defendre... i "tinga que passar pel forat"...

Anònim ha dit...

de que va tot aço del "forat" estic una semana sense entra al blog i el bon rollo de santa cecilia ara s'en va per un forat?? algu pot asplicarme de que va tot aço ...

Anònim ha dit...

la gent té ganes de fer forats per tots els costats...

Anònim ha dit...

jo tinc ganes de tapar-los... jeje

Anònim ha dit...

jo tinc ganes de tapar-los... jeje

Anònim ha dit...

Fotre!!! Arrimeu els culs a la paret, que este va a pel primer que es presente!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

clar, axina l'únic que queda per recibir eres tú, no¿?
poc listo tú... qt penses q mos xuplem els dits o q?

Anònim ha dit...

Jo si que vull que me'l tape, si... jojojojojojo!!!