Pàgines

10 de juny 2007

Paciència...

En breu continuarem creant noves entrades i nous elements per a aquest Blogspot tan interessant, demanem paciència a totes aquelles persones que segueixen l'evolució d'aquesta pàgina. D'ací pocs dies podreu guadir de les següents novetats:
1.Noves Entrades amb Comentaris de l'administració del Blog (ja podeu pensar-se sobre quines coses aniran...).
2. Nous apartats de "músics" acabats.
3. Gata Musical (ja veure'm això què és).
4. Un cartellet màgic on pose "Visca la Banda de Gata" o alguna cosa pareguda.
5. Links d'interés.
.... i molt més!!!
L'apartat de dites musicals ha sigut eliminat per motius tècnics...
Demanem paciència que tot arribarà...

12 comentaris:

Anònim ha dit...

la veritat es que no sonaveu molt a la provessor, ¿eh?

Anònim ha dit...

sobre al comentari de dalt.....la banda SEMPRE sona be.....bale...ui erem poqets, la gent està dexamens, tenen el selectiu, xo xa els qe erem ja nerem prou!!

VISCA LA GATA
i
VISCA LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA[!]

Anònim ha dit...

Es que resulta que ara, sense justificar absolutament cap acte, i sense ofendre a ningú, alguns "s'inventen" (els seus motius tindran) l'excusa de que hi ha examens i així, se la poden lliurar de les processions, com si mai hagueren fet tots examens!

Anònim ha dit...

uns tenen el selectiu, i altres tenen uns quants examens en la universitat també...

Anònim ha dit...

ah, ja entenc el que voleu dir: examens... i es pot saber què es el que tenien els que el diumenge passat no varen vindre a tocar a comunions? ?
resaca? ?
no, també tenien examens,
o pot ser que tingueren actuació en un altre grup musical, com per exemple una xaranga?
Junta directiva, com a músic demane les vostres respostes, o esque estes coses no les vegeu? també pot ser que s'estigueu fent els despistats, quan hi ha músics que s'estan burlant davant dels vostres nassos... i lo que es més fort, de tots nosaltres.

després de tot, VISCA LA BANDA, i VISCA ELS QUE SEMPRE VAN A TOCAR I A ASSATJAR DESPOSITANT CONFIANÇA ELS UNS AMB ELS ALTRES!

Espere que eixos que s'enanareu a tocar, algun dia feu cabet i demaneu perdó a tota la resta de companys que va anar a cumplir pensant-se que ho farien tots.

Isidoro!¡! ha dit...

JUSTIFICACIÓ: jo no vaig anar este diumenge xk estava estudiant k dema comence el selectiu. Firmat: ISIDORO

Leocadio Smirnoff ha dit...

Jo no vaig anar a tocar ahir perquè demà, al igual que Isidoro, comence la selectivitat i pense, i això li ho dic a l'anònim que diu que sempre hi han hagut exàmens, pense que qui més i qui menys sempre ha tingut alguna excusa, siga examen, siga boda, comunió, malaltia, gosera, mal de peu, mal de panxa, pèrdua de la corbata, pèrdua de la sabata dreta... per no anar a tocar a alguna processó o passacarrer.

Per tant, trobe que per una vegada que alguns faltem pel motiu de la selectivitat no s'acabarà el món... ni la música! I espere que eixe anònim no falte mai a cap acte... sinó estarà dins del pot del que alguna vegada, i pels motius que siga, hem faltat a un acte musical. Em sap molt greu que algú veja les coses així... però supose que tampoc serà per a tant.

Bo família, carpe diem...

Anònim ha dit...

el comentari de que alguns tenen selectiu i altres examens en la uni ha sigut meu... i escric ara altra vegada pq, vinc de lexamen i... menos mal q no he estat este finde setmana en el poble...
cada ú és responsable dels seus actes, i pense jo que ja som prou majorets per a decidir el que hem de fer, si algu no decideix anar a tocar, com bé dius, els seus motius tindrà, perdre la corretja, perdre l'instrument, tocar en altres, etc... pense que ja som prou majorets i que sobren els comentaris, si a algu li pica algo que vaja i ho diga a la cara, no derrere l'anonimat, això ho sabem fer tots, donar canya sense que ens culpen...
espere els vostres comentaris respecte als dos temes, i recorde que, que tire la primera pedra el més inocent!

Anònim ha dit...

Una cosa esque tinguem un motiu xa no nar, boda, comunio, examens... I una altra anar a tocar amb altres bandes, xarangues... Axo si q no està be. Xk si eres d la banda d Gata tens q cumplir an la teua banda abans q amb les altres...

Anònim ha dit...

be, ja la tenim atravolta, eixes coses, pense que es tenen de dir, i està bé que s´enteren tots els músics dels possibles xicotets problemes que tinguem a la banda.

pero ara, com collons li diguem a algu que estiga interessat en contratarmos, que es passe per la nostra web per coneixerns i saber com som?
si entra i veu tota esta merda?
musics que van a tocar en alres bandes, uns que no venen xk tenen resaca, exams, pk no els dona la gana...
si jo fora una filà mora (per exemple)que vol llogarmos, i veig açò, la veritat es que em cagaría damunt a l´hora del desfile...

justetet aquesta banda, que sempre ha presumit de tindre els musics molt units, de ser una pinya, de vindremos tots a be cuan nem de festa...i ho sabeu ,xk ens ho diu molta gent per ahi...i aixo no ho tenen totes les bandes.

Ademés, TOQUEM DE PUTA MARE, i ho demostren les darreres actuacions, en desfiles,carrosses(eoeoeoeoe!), cercaviles... ningu sa queixat de nosaltres, i sempre ens han donat la enhorabona.

propose que eliminem aquestos comentaris , (que al fi i al cap, son problems que tenen totes les bandes)i els discutim entre nosaltres ,NO EN UNA WEB PUBLICA. xk de veritat, NO estem donant una imatgede lo que en veritat som.

VISCA LA BANDA DE GATA!!!


Li propose al moderaor, productor, i creador de aquesta fantastica web, que estiguera a la güaita xer borrar els possibles comentaris nocius de la web que vagen entrant...

Anònim ha dit...

Estic dacrod, que es borren tots els comentaris q ens perjudiquen. I a comentar lo be q toquem, lo be q mou passem tocant, i lo be q mou passem de festa.

Anònim ha dit...

Estic dacord en lanònim eixe llargot: "propose que eliminem aquestos comentaris , (que al fi i al cap, son problems que tenen totes les bandes)i els discutim entre nosaltres ,NO EN UNA WEB PUBLICA. xk de veritat, NO estem donant una imatgede lo que en veritat som."

No obstant, pense que no som tal i com forme ens pensem que som, no sé si m'entenu...
Be, fóra jocs de paraules. Donat el tema, convide a la junta directiva a fer una reunió en tots els músics. Però haurem d'anar tots, per tractar aquests temes, que pareix ser que en el fons i per darrere si que en interesen.