Pàgines

16 de juny 2007

Foc a la metxa...

Una vegada passats exàmens i setmanes finals de curs, el Blogspot comença a funcionar amb regularitat, però abans de començar caldria fer una sèrie d'aclariments, què esperem que llegiu amb atenció:

En primer lloc fer un anàlisi dels comentaris col·locats fins ara. Supose que molts haureu vist com són. Pensem que aquest és un Blogspot lliure i on aqueixos temes no s'haurien de tractar. Està clar que darrere d'un anonimat es pot dir qualsevol cosa ja que no sabem qui està parlant... ara bé, pensem que en aquesta web els temes interns de la Banda no deurien ser discutits. Això són coses que totes les Bandes tenen i no van divulgant-les per ahí. Hem de ser respetuosos entre nosaltres i no anar per ahí insultant o creant "mals rollos" entre músics. Hem decidit no suprimir cap comentari perquè cadascú és lliure de col·locar allò que desitge, però esperem que a partir d'ara els comentaris siguen més per unir-nos i divertir-nos que per crear males vibracions. Hem de pensar que aquest Blogspot es visible a tot el món... donem-los una imatge bona, no saps mai qui pot entrar a veure'ns. Fem Blog, però no desfem Banda, per favor...

En segon lloc comentar les novetats que a partir d'ara podeu veure:
  1. Gata Musical: és la gata que hem posat a la barra lateral i que dóna instruccions per funcionar per aquesta web, si algú té alguna frase ideal per ahí que ens ho comunique a la direcció que també hem posat per a poder contactar amb la Banda.
  2. Cartell màgic: és el cartellet que hem col·locat on posa "Visca la Banda de Gata" més que res per donar un poc d'animació.
  3. Nous músics: a partir d'ara podeu entrar a l'apartat de la TROMPA i les TROMPETES, si hi ha alguna queixa per favor comuniqueu-ho a la direcció que hem posat. No passa res, entre tots millorarem el Blogspot, simplement es demana ser un poc educat, si és possible...
  4. Links d'interés: prompte arribaran... si hi ha algú que trobe que la seua quadrilla o alguna entitat deuria estar com a link que ens deixe un comentari i ho tindrem en conter...
  5. Fotos i més coses: passeu-mos fotos i coses que tot ixirà publicat a la web

Moltes gràcies per la lectura i Visca la Banda de Gata!! I foc a la metxa!!

Fem Blog... fem Banda!!!

L'administració del Blogspot, juny 2007

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, esteu en la web de la millor banda de la comarca!!

Hem sentit dir de que a setembre ens anem a tocar a un aplec, podrieu explicar i dir a la gent cuan es fa, i en que consistix,... moltes persones no han anat i no saben el que es!!

Anònim ha dit...

Hola, en primer lloc, l'aplec es fara a pego el dia 22 de setembre, de moment sols es sap això, nincara no estan concretades les activitats que es faran eixe dia, poc a poc, s'anirà informatn-vos.
Aprofite per a dir que el cap de setmana d'abans, el dia 15, dissabte, vindrà la banda de beniarbeig a fer el concert d'intercanvi ací a gata, i el diumenge, 16, anirem nosaltres a beniarbeig a les 12 del mati a fer l'intercanvi...

Ens vegem el diumenge!! i si que aniré a tocar, que tot i tindre un examen el dilluns, em puc permetre el luxe d'anarmen a tocar a la provessor, i el dilluns a l'examen.

Aeu!!!

Isidoro!¡! ha dit...

ole ahí pedrito!! jo si k anire a tocar este diumenge k ja he acabat tot, menos mal... Bueno Jordi, no teu vaig poder dir anit, xo si k m'agra tot com uas dit i lo claret k as dexat les coses!!!! no destruim la banda!!!!

Anònim ha dit...

Jo no sabia res de l'aplec, en q consisteix mes o menos? sq no tinc ni idea...

Anònim ha dit...

L'aplec en un principi consistirà en ajuntar-nos totes les bandes de la Marina Alta a Pego pel matí, fer un passacarrer pel poble de Pego, després alomillor tenim q fer un xicotet concertet, o tocar alguna obra conjuntament totes les bandes, és a dir, actes per l'estil d'estos. I com no, actes com esmorzar, dinar, orquesta o discomòbil i sobretot conéixer gent, relacionar-se I FESTAAAAAAAAAAAA!!

Anònim ha dit...

podríem anar pensant de que ens disfressarém enguany en carrosses.

Espere alguna idea...

Anònim ha dit...

Hola, com nosaltres no hem vuigut ser menys, el club de basquet de gata tambe esta en construcció d'un blog
la pagina es la seguent:
www.cbgata.blogspot.com
Cuan la cosa funcione millor farem un apartat de links i posarem la vostra direcció. Si vosaltres voleu tambe podeu fer el mateix.

Anònim ha dit...

Jo trobe que mos podríem disfrasar de paper de trompeta, aixina segur que no sel deixen.

Anònim ha dit...

ja ja ja, a eixe anonim l´he pillat d´una hora de camí.
I nomes li tinc de dir que per guanyar una lliga d´eixa manera es preferible quedarse a casa...


VISCA AL BARÇA!!!

Anònim ha dit...

Aixina dona mes gust Joan.