Pàgines

13 d’agost 2009

De Moros a vacances...

Després d'una activitat frenètica durant les festes patronals del poble de Gata, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos s'endinsa cap a unes merescudes vacances fins el mes de setembre quan es posarà de nou a treballar per oferir la millor música arreu dels pobles veïns i, per suposat, del nostre poble. No obstant, abans de fer aquest parèntesi musical, una nova cita amb la música "bandística" us espera en la capital de la Marina Alta. Allí, en Dénia, el pròxim dissabte dia 15 d'agost, la nostra Banda acompanyarà una filà cristiana que ja és habitual de les nostres notes i serà partícep així de la festivitat de Moros & Cristians de dita localitat. Al so de les marxes cristianes més festeres, la nostra societat musical intentarà donar tota la llum i musicalitat que requereix l'ocasió.

No podem deixar passar aquesta oportunitat per fer-vos saber un altre esdeveniment musical que tindrà lloc en el nostre poble el mateix dissabte 15 d'agost. En motiu de la festivitat de la Mare de Déu d'agost, i després de la missa de les 12.00, un grup de xiquets de l'Escola municipal de música del poble cantaran una peça musical recuperada després d'estar vora 50 anys sense sonar en l'església parroquial. Una tradició musical que s'ha aconseguit recuperar i esperem que siga tot un éxit.

Finalment, agraïr, com sempre, a tots vosaltres, visitants i amics, la vostra paciència i constança amb aquesta pàgina web. També us convidem a que participeu activament en tots els actes de la vostra Banda ja que la música que la Banda interpreta és, sense dubtes, per a tots i totes.

40 comentaris:

Anònim ha dit...

en l'article de baix d'este he escrit un comentari. Espere alguna resposta, em fa il.lusió.

Anònim ha dit...

Miguel Vives està fent una llavor molt gran per al poble. Es d'agraïr especialment tot el que està fent per la Banda recordant a als músics que han passat per ella i l'historia de la nostra Banda. Aquesta gent és la que fa que la Banda siga cada vegada més important i més coneguda. Moltes gràcies!!

Anònim ha dit...

Si, però es una llàstima que la gent ja no deixe cap comentari, malgrat ser un blog que, per excel.lent, només els hi ha contats amb els dits d'una sola ma.
Més d'un recordarà el mogolló de comentaris que es deixaven en un principi i ara, dubte si ni tan sols els músics es dignaràn a entrar per només llegir els articles, que cada vegada rebossen de més qualitat.
Tal volta caldría oferir propostes noves on no sols s'intuira eixe cercle que sembla tancat a nivell de música. Es podrien parlar de moltes més coses a nivell del poble de Gata o inclús de la comarca, que incitaren no solament als músics a deixar comentaris (que ja veiem l'èxit) si no a tota la gent que sentira complicitat pels temes exposats.

Si, ja sé que este es un blog de música!!!! Pero, collons!!!, es pot parlar de més música que la de la Banda de Gata; i de més història que la de la Banda de Gata; i de més actualitat que la de la Banda de Gata.

Sincerament pense que en aquest blog, per a no morir en l'oblit, manca un poc prou de ganxo.

Ei!!!!!, músics!!!, dit siga tot açò de bon rotllo.

Va, a veure si amb aquest comentari s'anima un poc prou l'ambient.

Banda Blogspot ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris.

L'administració d'aquest bloc sempre estarà agraïda a tots aquells que es brindeu a deixar-nos un comentari.

Ara, en resposta de l'anterior comentari anònim, ens sentim en la necessitat de donar una resposta a totes les sugerències plantejades i degut a que no sabem l'autoria (cosa que no ataquem, per suposat) no podem fer-ho a través d'un correu electrònic, per exemple.

Com bé dius, els comentaris han davallat i molt, nosaltres som els primers que ho hem notat. Des de fa uns mesos (ja llargs) el blog no té la mateixa afluència que anteriorment. Tal volta, i no ho neguem, es deu a que el contingut d'aquest bloc es limita a un cercle específic, la Banda de Gata i totes aquelles persones que volen saber sobre aquesta.

Cert és que es podria parlar d'altres temes d'actualitat de la comarca, però l'administració d'aquesta pàgina web no està plena d'efectius dispostos a treballar.

Pensem que sí seria una bona opció donar més notícies a nivell musical de la comarca (ja que creguem que no estem davant un bloc de política ni economia, ni altres temes comarcals o municipals que sí s'han tractat en altres blocs ja en l'oblit).

Per tot això, i més, demanem que l'autor/a del comentari anterior, si realment té ganes de treballar amb l'administració per dur a cap un bloc més general en quan a música de la comarca i/o altres temes culturals, es pose en contacte amb la nostra adreça (bandagata@gmail.com) i així entre els ja membres i les noves incorporacions a l'administració poder portar endavant un bloc més complet i a gust de tothom.

Gràcies per les vostres sugerències i no deixeu mai de comentar!

Salut


ADMINISTRACIÓ DE LA PÀGINA WEB DE LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS

Anònim ha dit...

encara hi ha músics que miren el blog, i el seguixen dia a dia a veure si hi ha algun article nou o algun comentari nou. Done fe, jo sóc una d'eixes.

visca la Banda de Gata !
Visca Santa Cecilia! (que músics, ja la tenim ahí, "a la vuelta de la esquina"!)

Anònim ha dit...

Jo pense que aquest blog deu ser de la banda de Gata i com a molt podriem informar de les activitats que es fan pel poble. El que més fa que entre la gent és quan es posen fotos o videos.

Anònim ha dit...

el que si que estaria bé s que les bandes veïnes ens digueren quan són els seus concerts per tal de poder anar a voreles i així fer una agenda musical de bandes de la contornà... que ho diguen les bandes, o fer un apartat a la barra del costat de la pàgina...

Anònim ha dit...

he vist el comentari aquest referent a q obrim la web a nivell de poble "coses del poble" de la comarca...com a músic de la banda que entre a la web de tant en tant (que encara som alguns!!!!)crec q aquest blog com el seu nom indica es va crear gràcies a músics: un en concret de forma totalment voluntària i és punt d'encontre dels membres de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Està clar que ara no entrem tant o comentem però estem a l'estiu, la gent té vacances se'n va pel món....si s'espereu després de Santa Cecília voreu si hi ha comentaris!! La idea de fer cultura del poble o de la comarca està molt bé però ja hi ha webs o blogs que tracten aquest tema. Aci pot entrar qui vulga, deixar comentaris, propostes... però s'ha de tenir present que és el blog de la banda, oberta al poble i a la comarca, però esencialment de la banda de Gata i dels seus membres i és lògic que els vídeos,fotos i comentaris siguen de músics!!!

Anònim ha dit...

Jo opine el mateix que aquest últim comentari. Les fotos, els vídeos i tot aixó fa que la gent comente més.

Encara que ara no hi ha molts comentaris no passa res.
Hi ha temporaes, ara es una temporaeta baixa, la gent está de vacances, de festa, a les casetes... mil coses!!

Quan arribe santa Cècil açó s'ompli...

El meu pensament es que el blog deuria seguir sent de la Banda de Gata i tal volta la música en general. No vull deixar fora res ni ningú xo com ja s'ha dit hi ha altres blogs que ja tracten eixos temes i aquest es el Blog de la Banda de Gata...

Tal volta ara estiga un poc parat, pero la Banda de Gata mai abandona i tenim fama de ser una de les millors així que ànim...
Segur que remontem!!!

Visca la Banda de Gata!!!

(una music que seguix entrant al Blog, encara que no sempre deixe comentaris)

Anònim ha dit...

Xè, músics, perdoneu pel meu comentari. Jo pensava que aquesst blog estava obert a tothom i no sols als músics i a les seues festetes. Si es així, podeu sofregir-se la carn de la paella, coure-la i després menjarse-la; Ah!! i recordeu rotar després, per si un cas vos fa mal.

Eva ha dit...

Mare meua la que s'ha montat aci!! Després de llegir tot açò pense com la majoria de músics que el blog és de la banda de gata i de la música en general. Ara bé, tampoc cal parlar dels músics o tractar-nos de separatistes tancats en nosaltres mateixos, no cal tindre eixa mala sombra damunt. Està és la web de la banda on trobaràs història,artícles,fotos i vídeos relacionats amb la música i evidentment amb la banda. És una cosa com aquell que entra a una web d'una associació de caça, montanyisme, motos o cotxes... i espera que li parlen de concerts, de passacarrers, pentagrames i notes, no pot ser perquè no és el tema d'eixes pàgines. Cadascú ha de saber on s'adreça i aci es parla de música i d'altres coses (com les nostres festetes que tu dius) però on estan els membres d'aquesta associació. El blog està obert a tots els qui vulguen aportar coses (no sols als membres de la banda) i l'exemple el tens en Miguel Vives que desinteressadament està fent una tasca extraordinària. No ho sé cert però crec que si vols aportar informació o propostes noves sols has de posar-te en contacte amb l'administració o la junta directiva i dir idees sòlides. Ara bé, s'ha de donar la cara i no amagar-se baix els anònims que així és molt fàcil criticar!!!

Anònim ha dit...

no ho hagueres pogut dir millor Eva.

Anònim ha dit...

Eva, a mi em passa com a Risto Mejide. Si no li toques la moral a la gent, no es molesten en deixar comentaris que, a la cap i a la fi, son el que els fan participar en els blogs i sobre tot en aquest, sent una llàstima que siga tan bo (ja ho he dit en altre comentari) i passeu prou olímpicament d'ell. No sols hi ha que llegir, hi ha també que comentar. Això fa mantenir-lo despert i ple de vida. A més a més, com totes les opinions son respectables, s'han d'assumir de bon rotllo i mai sentir-se atacat, sino mes be com un possible correctiu a les no tan bones maneres de mantenir-lo des de la part participativa de la gent.

Ja veus, Eva, m'ha agradat molt el comentari que has deixat; així es com hi ha que mantenir el blog, no sols des de la gran qualitat que té l'administració sino participant dels articles que ens regalen aquestos senyors que tenen una voluntat de ferro.

Desde baix també tenim que crèixer amb la mateixa qualitat.

I mantenir l'anonimat (mentre no s'insulte ni es desprecie a cap persona) es una de les llibertats de les que podem gaudir, per sort, en aquest estat.

I respecte a la crítica a la que dius sentir-te aludida per les meues paraules, he de dir-te que la mateixa vida es una pura, dura i desmesurada crítica. I tu, que has estudiat i sabs moltes coses, també sabs que "criticar" no sols es atacar o tirar per terrra a algú o alguna cosa, sino també raonar constructivament sobre les coses que aprecies o que simplement t'agradaria millorar.

Espere haver aclarit alguna cosa que sembla s'havia interpretat un tant erròniament.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

mos menjarém la paella com voldrem i cuan vullguem...!!!!

...irene! ha dit...

ai mareeeeeee... bueno com ja han dit per ahí dalt si no es posen comentaris es perquè moltes vegades no es sap que posar... però així i tot jo seguisc entrant quasi tots els dies al bloc per pegar-li una ulladeta i com no per a veure quan són els assatjos...

res més penya!
a disfrutar de les mini-vacances i d'así norres a la rutina...


Visca la Banda de Gata! :)

Eva ha dit...

La veritat és que si s'intentava revivar els comentaris al blog s'ha aconseguit. Per la resta de coses pot ser ens hem mal interpretat, és cert que la crítica és molt constructiva si és fa amb bones maneres com en el primer missatge que vas escriure, el segon per l'exemple i el to ja no era tan crítica constructiva. De totes formes cal aclarir que aquest blog de la banda està obert a tots i que nosaltres els músics no ens tanquem "en banda" i qui vulga des de fora pot opinar i aportar coses sempre que estiga relacionat amb la banda i/o la música. Sobre això de l'anonimat anirà a gustos, jo sóc de les persones que m'agrada dir les coses a la cara encara que això de vegades supose tenir més "enemics" o conflictes. Aclarit tot ja espere que la cosa acabe bé (que per favor no s'insulte a ningú que hi ha un comentari violent) i dir-te senyor/a anònim que com a membre d'aquesta banda centenària espere que continues visitant i participant en aquesta pàgina des del bon rotllo!!!

Anònim ha dit...

d'acord amb el que dieu però en comptes de parlar sobre el que li falta al blog, la qual cosa tots podem saber ja que sempre falten coses, per què no fem realment crítiques constructives i donem idees bones en compte de derrocar les idees que ja hi ha?

Res més.

Banda Blogspot ha dit...

Des de l'administració del blogspot volem informar que tot comentari que incloga un insult o falta de respecte a qualsevol de les persones i/o anònims què comenten qualsevol dels articles, serà ràpidament eliminat.

Des d'aquesta administració som partidaris de les crítiques constructives, de les bones intencions i dels comentaris que "fan blog... fan banda!", però mai d'insults, males paraules i agressions a qualsevol persona que lliurement ha expressat la seva idea. Lògicament, no compartim algunes formes de dir certes coses, però mentre no siguen clars insults o paraules molestes no seran eliminats ja que sempre s'ha intentat donar llibertat al nostre visitant.

Aprofitem per agraïr les bones paraules escrites en favor d'aquesta administració i d'aquesta pàgina web, així com recordar que l'adreça electrònica de la Banda de Gata està oberta a tothom perquè ens informe de les seves queixes i propostes. Entre tots podem obrir el blogspot a noves espectatives, sempre i quan es done una mà amb bons comentaris i/o e-mails.

Esperem que ningú es senta molest per cap decissió d'aquesta administració.

Recordeu: Fem Blog... fem Banda!


ADMINISTRACIÓ DE LA PÀGINA WEB DE LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS

Anònim ha dit...

Jo el que trobe que aquest anònim te enveja de les nostres "festetes". Darrere d'aquestes festetes hi ha molta feina per part de tots els components de la Banda. El que pasa és que després de la feina sabem pasar-ho be, millor dit, molt be. Som l'enveja de la comarca pel bon ambient que tenim a aquesta banda, i això no canviarà mai.
Per cert,si ens dius qui eres et convidarem a la pròxima "festeta" que fem......

Anònim ha dit...

això de que darrere cada festeta hi ha molta faena darrere per part DE TOTS els components de la banda...

Anònim ha dit...

veritat és, después de tot sempre són els matexos qui fan la faena i no cal donar noms.

Anònim ha dit...

feia unes setmanes q no entrava, però pense que la major part de la gent segueix entrant encara que no comente, perquè de vegades val més callar que no fe eixes "crítiques constructives" que fan alguns

Anònim ha dit...

per a crítiques constructives la que nia dos entraes mes cap avall on diu que hi havia gent que anava amb el faldó fora. Jo nom vaig donar conter, xro si ho arribe a vore també mel haguera posat fora, que menos.

MIGUEL VIVES ha dit...

He estat llegint pausadament totes les intervencions, les 24 fins ara que han provocat la darrera entrada. Està mogudeta la cosa. Això és que s´han despertat algunes veus crítiques de la banda i altres que no són tant, però també són importants.

Fixeu-se bé. Si totes eixes frases, hagueren estat dedicades a fer articles de la banda, la història, l´anecdotari curiós de la centenària formació, l´actualitat més seriosa i també més canyera de la banda,...que trobeu?.
Estaríem davant de les entrades més actives dels últims mesos i seríem un exemple a seguir per a altres blogs, pàgines,...d´altres bandes veïnes.
Per tant, crec que hi ha que seguir buscant història, buscant fotografies, buscant coses importants de la banda, i portar-les al blog vostre.

MIGUEL VIVES

Anònim ha dit...

para que veais que los que no somos componentes de la banda tambien entramos en el blog.
soy una socia de la banda y normalmente entro en el blog cada dos o tres dias para ver las actuaciones que teneis y acompañaros siempre que puedo, y disfutar con vosotros tambien de las fotos y comentarios del blog, lo que pasa es que no todos los que entramos ponemos siempre algun comentario.
perdonad pero no se escribir bien en valenciano.
ánimo banda.

BERNAT TORRES ha dit...

MIGUEL, BON COMPANY MEU, NO N'ESTIC COMPLETAMENT D'ACORD AMB TU. DE VEGADES TAMBÉ HI HA QUE DONAR-LOS UNA MICA DE LLIBERTAT A LES NEURONES, DINS D'UNA LINIA TOLERANT, ES CLAR, PER PODER MANIFESTAR L'OPINIÓ FRONT A COMENTARIS, PROPOSTES O ARTICLES EN ELS QUE SENTIM LA NECESSITAT D'EXPRESAR-NOS. ELS COMENTARIS, CRÍTIQUES BONES O DOLENTS, TAMBÉ FORMEN PART D'AQUESTA INTEGRITAT QUE CONJUNTA EL BLOG. PER CERT, ENHORABONA I FELICITATS PER TOT EL QUE ESTAS FENT. AIXÒ NO TE PREU.

Bernat Torres

MIGUEL VIVES ha dit...

Al meu amic Bernat, sempre músic:

Benvolgut i estimat amic Bernat.
Jo no he dit mai que els músics no es manifesten, ni els demés que no ho som. No és la meua intenció.
Al contrari, vaig posar al comentari que "s´han despertat les veus crítiques i altres que no ho són tant, referint-me en aquesta segona part de la frase a algunes intervencions u opinions que no trobava gens acertades ni venien "a cuento".
De fet, ja s´han encarregat des de l´Administració del blog d´eliminar-les.
Lamente si he ferit algú i us demane disculpes.
Per supost que hi ha que fer crítiques, comentaris i demés. Els comentaris dolents tenen que ser respetuosos amb les persones, no soltar sense més paraules malsonats.
I seguisc pensant que la "juerga", el saber estar d´un músic i la festa en lletres majúscules, com sap fer la banda de Gata, tot això no està barallat amb anar buscant fotos, informació, documentació i demés per enriquir el tresor històric que és la banda centenària.

BERNAT ha dit...

TOTALMENT D'ACORD.

ELS MEUS RESPECTES I MOLTS ÀNIMS, COM SEMPRE, EN LA GRAN TASCA QUE ESTAS PORTANT A CAP COM A CRONISTA OFICIAL DE GATA. EL QUE JA HE DIT: AIXÒ NO TE PREU.

EN VEIEM, COMPANY.

Bernat

Anònim ha dit...

Jo com a músic pense que el que s'està fent ací és, com ha dit algú, intentar trencar el bon ambient que tenim entre els músics de la banda. Com a músic, m'agradaria deixar-li clar a la persona que fa aquests comentaris, que no ho aconseguirà. Al blog crítiques constructives i no destructives.

VISCA LA BANDA I TOTS ELS QUE LA FORMEM!

Anònim ha dit...

Dirigido al comentario de arriba:

Me gusta cuando callas porque te noto como ausente.(punto)

Anònim ha dit...

calla castellà!!

Anònim ha dit...

Ja està bé! No vegeu que com més digueu sobre aquest tema, més corda li doneu al que vol estacar "merda"? Sigueu més intel·ligents que esta persona i ignoreu-li els comentaris que només pretenen fer-nos rabiar, comenteu els apartats d'aquest blog i les coses que importen sobre la banda, i deixeu de fer-li cas a aquest individu. Així callarà d'una vegada.

Senyor blogspot, enhorabona per la pàgina, que dia a dia, seguix endavant!

Anònim ha dit...

Es veritat parlem del que ens espera: Mestalla, viatge a París l'estiu que ve, etc.

Anònim ha dit...

pues no te q ploure d'asi alla jejeje

Anònim ha dit...

steu preparats per al Valencia-Barça??? Visca el Barça i visca la banda d gata!!!

Anònim ha dit...

jo tinc unes ganes d'anar!!! se me fara llarg el meset k kda!

Anònim ha dit...

La veritat, val la pena anar per a vorer com guanya el Barça.

Anònim ha dit...

anirem a disfrutar tocant xq als equipos q juen......jeejej es broma.

Juan ha dit...

AMUNT VALENCIA!

i no patiu q hi hauràn bufandes del valencia per a tots!

Joan per a tú també! jajaja