Pàgines

14 de juliol 2009

Concert del soci i fotos...

Com bé sabrà el públic habitual de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, el passat diumenge 12 de juliol, va tindre lloc l'habitual Concert del soci en un dels carrers del nostre poble. Aquest any l'oportunitat de tindre a la Banda com un veí més la tingué la pujada del Grup Escolar. Davant de les emblemàtiques escoles de Gata, la Banda oferí un Concert de música festera que no deixà a ningú indiferent. A més, gràcies a les votacions del públic assistent, ja tenim la primera obra que s'interpretarà en el Concert de la Revetlla en honor al Santíssim Crist del calvari el dia 5 d'agost.

Com també és habitual, després del Concert els músics més atrevits se n'anaren a sopar i després de festa cap als pobles veins. Ací teniu una selecció de les millors fotos d'eixa nit. Amb aquesta publicació, l'administració intentarà reactivar la pàgina web, per això, demanem a tots els nostres visitants que tornen a plagar de comentaris cada publicació i a participar activament en tot allò que proposem, perquè com diu el nostre lema:

Fem Blog... fem Banda!!!

6 comentaris:

la trompa jeje ha dit...

jooooooooo, una volta ke no isc despres de sopar i va més gent que mai, això no val.......jeje. Què, s'ho vau passar bé sense mi eh! jejeje a la propera no falte jajaja....
Besets...Aaaaaaa pronte exes festes eh! ens vegem en l'assaig dew!

Eva ha dit...

Va estar bé la nit xo ens faltaves tu!!!! A la pròxima no ens pots fallar!!!!!!!!!! A vorem este cap de setmana on toca: pedreguer, xàbia, ondara, moraira hi ha moltes festes xa triar ja,ja....esq no tenim parà!!

Tere ha dit...

xikes va estar bé xo este finde millor,no???anit Xàbia hui vorem i dema????no cal parar x casa....jajaja.b7s wapes!!!!

...irene! ha dit...

ai qina bandaaaaaa... jajaja :)

Eva ha dit...

Al pas que anem no arribem a festes de Gata!!!!!! olé moros de Xàbia!!! Ara, la culpa de tanta festa la té Angel que mos malva (je,je) a vore si veniu algun dia a les festes de sant jaume!!!!

Anònim ha dit...

El desfile de Xàbia sempre serà el millor!!