Pàgines

09 de febrer 2009

Retornem a la feina...

Després d'unes setmanes sense activitat, l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos retorna a la feina per poder oferir als seus fidels visitants totes aquelles novetats esperades, així com la més interessant i variada informació respecte la nostra estimada Banda de Música local.

Durant els pròxims dies anirem oferint-vos algunes de les publicacions i/o imatges que ja us anunciàvem abans d'aquest temps de descans. Entre altres coses tenim pensades noves publicacions dels ja coneguts apartats "Tots tenim un passat..." o crear-ne d'altres nous. Tenim en projecte un novedós apartat que dotarà de major interés aquesta pàgina web, així com anem a renovar els ja existents com "Una Banda, una història" o "El Racó de Leocadio". Com no, durant les pròximes setmanes intentarem publicar les fotografies de Santa Cecília 2008 que ens queden, així com alguns vídeos.

Per anar obrint boca us convidem a que es passeu per la "Videoteca de la Banda" on podeu gaudir d'un nou montatge de la productora "Leocadio SB Produccions" sobre un vídeo de la passada festivitat de Santa Cecília. Així com nova música en aquesta web, com ja haureu descobert.

Com sempre, esperem les vostres sugerències així com la vostra participació. Us recordem que si esteu interessats en formar part de l'equip administratiu d'aquesta pàgina web sols heu d'enviar-nos un correu a la nostra adreça electrònica.

Moltes gràcies a tots per l'espera, i a la feina!