Pàgines

22 de maig 2008

Enquesta precipitada...

Per diversos motius, l'administració d'aquest Blogspot no havia pogut col·locar encara l'enquesta per poder escollir el representant de l'apartat del "Músic del mes" per al pròxim mes de juny. No obstant, finalment s'ha aconseguit col·locar i per això us demanem que realitzeu els vostres vots ràpidament ja que queden pocs dies.

Com no, també aprofitem l'ocasió per agraïr a totes les persones que ens felicitaren, i encara ho fan, pel nostre Primer Aniversari de Blogspot. Gràcies de tot cor a tots aquells comentaris que ens han donat l'enhorabona; en gran part, per a tots vosaltres també és un Primer Aniversari perquè el Blogspot no exisitiria sinó fos per gent com els nostres visitants. Moltes gràcies!

Finalment recordar-vos a tothom que aquest dissabte dia 24 de maig a les 20.30h. al Casal de la Música podrem gaudir d'una meravellosa estona amb el Concert de Joves intèrprets, escoltant els joves músics gaters. Una ocasió esplèndida per gaudir amb la música i amb els músics del teu poble.

Posteriorment, hi ha una "escapadeta" cap a Pego per celebrar el Mig Any de Sta. Cecília que l'Agrupació Musical Pegolina ha preparat per a l'ocasió amb festa i, lògicament, música. La informació sobre aquest esdeveniment ja ha sigut tramessa per correu als músics, però si algú encara no està enterat a l'assaig del divendres s'explicarà tot amb major detall.

Vinga, a votar i a gaudir d'aquest Blogspot que no deixarà, o això esperem, de funcionar!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

por dioooos!
que la posterior escapadeta al concert es puga feeer!
si no maree.. =S

gent que tocaa al concert.. molta sort :)


VISCA LA BANDA DE GATA!!!!!!

Anònim ha dit...

musik del mes miguelangel escortell!

Anònim ha dit...

JA TENIM AUTOBUS PER A ESTA NIT!!!

ÉS DE 55 PLACES, I DE MOMENT ESTEM 23 APUNTATS, ENS COSTARÀ UNS 20 EUROS PER CAP! SI L'OMPLIM ENS COSTA 8 EUROS PER CAP, AIXINA QUE SI ALGU TÉ AMICS O AMIGUES QUE VOLEN VINDRE JA HO SABEN! QUE S'APUNTE QUI VULLGA!!! PODEN VINDRE I NAR PER DISCOTEQUES DE PEGO O QUEDARSE ALLI A LA DISCOMOVIL. LO QUE VULLGA LA GENT. O SI CONEIXEU A MUSICS DE LA CONTORNÀ QUE VULLGUEN VINDRE AMB BUS. JA HO SABEU. ENS VEJEM A LES 22:00 AL CASAL DE LA MÚSICA. SIGUEU PUNTUALS QUE AL BUS NO ESPERA A NINGÚ.


GEMMA

Anònim ha dit...

EI XAVALS, MIREU LO QUE MA TROBAT PER AHI

http://es.youtube.com/watch?v=t4ZcH2XbMiQ

JAAJAJA

Anònim ha dit...

este dissabte per la nit si que valiem tots eh...???

Anònim ha dit...

açò del dissabte hi ha que repetir-ho prompte!
aplec de bandes de la marina i de la safor.. resumidas cuentas: aplec de bandes de PEGO, GATA, ONDARA I BENISSA.
És a dir, de lo bò, LO MILLOR!

a passar-ho bé, i sort als exàmens!

Anònim ha dit...

gràcies per contar i avisar a les altres bandes... ja farem un aplec de bandes de Xaló, Orba, Pedreguer i poc més... és a dir, amb lo milloret!!

Anònim ha dit...

pego va convidar a totes les bandes, inclus teniem cartells, si la vostra directiva no es mou i no vos informa els altres no tenim la culpa

José Andrés ha dit...

Jo volia dir una cosa, els de pego si van avisar a totes les bandes, pero amb molt poca antelació com pera avisar a tots els musics, no totes les directives sempre tenen a gent que puga avisar a tots els musisc per telefon, ja que no tots van als asajos, per desgracia.

Anònim ha dit...

Hola a tots!
volia feliçitar a Jordi pel seu treball en la web, un 10 per a ell. Per un altra part la reunió no va ser molt fructífera ya que tot estava deçidit.