Pàgines

22 de novembre 2007

Santa Cecília

Avui, 22 de novembre, és la festivitat de Santa Cecília, patrona dels poetes i, sobretot, patrona de la música. Com no podia ser d'altra manera, des d'aquest Blogspot volem felicitar a tots els músics i, com no, a totes aquelles persones que hui celebren la seva onomàstica. Ara, a més, arriben uns dies en els quals la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebra la seva festa, al igual que ho fan nombroses agrupacions musicals arreu del món.

La música és símbol de festa i, què seria de la festa sense música? La resposta és clara: res. Una festa necessita obligatòriament una càrrega musical especial i que, en part, la fa que siga més alegre. Què serien de les festes patronals dels nostres pobles sense les nostres Bandes de Música? Què serien dels actes religiosos? Què seria d'un "sopar festiu" sense música i cançons? En definitiva, què seria d'un poble sense música?

Com a músics, estem orgullosos de formar part d'eixa "festa" que és la música. I ara, més que mai, quan arriben aquestes dates, estem feliços de poder celebrar arreu del nostre poble que som músics i, com hem dit abans, que estem orgullosos de ser-ho.

Ser músic suposa un esforç i una dedicació única, però també suposa una satisfacció meravellosa. Cada músic del món sap que no hi ha res més apreciat que una nota musical en un instrument, perquè és i serà símbol d'alegria, d'orgull i de festa.

Així doncs, res ens queda per dir. Felicitar a tots els músics que estimen, escolten, aprecien i viuen la música perquè en les nostres mans està fer d'aquest món un lloc agradable i "festiu" per a totes i tots.

Esperem de tot cor que gaudiu al màxim aquests dies dedicats a la nostra patrona i, encara que ploga o neve, res ha d'impedir que diguem ben fort:
Visca Santa Cecília

i

Visca la Música!!
Gràcies per tot...

9 comentaris:

LA COMARCA ha dit...

Avuí és el dia de la Patrona dels músics i com és habitual per tot arreu de la comarca ho celebrem amb festa, però festa de la bona com ningú la sap fer ja que som els músics els que donem un to diferent a qualsevol festa, sense músics no hi ha festa.
Santa Cecília la festa dels músics la de tothom que passeu bones festes

Ja tenim bloc es
musicslacomarca.blogspot.com
esperem la vostra visita, comentaris i qüestions

Atentament La Comarca!!

Anònim ha dit...

AVÍS IMPORTANT:
HAN ROBAT A LA NOSTRA STA. CECILIA DEL CASAL, ESTAN LES FORCES DE SEGURETAT DEL POBLE BUSCANT-LA, JUNT AMB PROTECCIÓ CIVIL. SI NO LA TROBEN ES TINDRAN QUE SUSPENDRE ELS ACTES PROGRAMATS, A NO SER QUE ALGÚ ES DISFRASE DE SANTA I PUJA A LES ANDES.....

Anònim ha dit...

jo trobe que Jose Andres esta dispost...

Anònim ha dit...

quin cartell mes xulet, magrada

Anònim ha dit...

ole Sta Cecilia!!!!!!!!! q be q mou vam passar.............

Anònim ha dit...

OLE SANTA CECILIAAAAAAAA

Anònim ha dit...

No es tireu tantes flors q el divendres a la Cass va ser una merda...

Anònim ha dit...

el divendres a la cass va ser una merda hasta que vam arribar nosaltres!!!!

jajajaja

ole ahí musics!!!


l'any que ve més i millor!!!

Anònim ha dit...

tot axo es enveja. el divendres ens ho vam passar benissim, encara que no es pot comparar en els ratets que ens va fer passar jordi en el show-man de monleon, amb l'ajuda de Laia i Pedrito!

MOLT BE, SOU UNS ARTISTES!!