Pàgines

23 d’agost 2007

Unes mini-vacances...

Una vegada finalitzades les Festes 2007 i acabades les actuacions més importants del mes d'agost, la Banda Unió Musical es pren unes mini-vacances de poc més d'una setmana. Això és degut a que en setembre tornen les actuacions a la nostra agenda. Com podem veure en l'apartat "Pròximes actuacions de la Banda", setembre es presenta com un mes amb concerts, processons, aplecs i, sobretot, molta diversió... com sempre que la Banda té alguna actuació.

Així com la Banda, aquest Blogspot es pren unes mini-vacances a l'espera de preparar nous apartats i noves idees. Com ja es sap, l'apartat de músics està en projecte i des de fa uns dies aquest projecte està parat per problemes tècnics. Per això demanem màxima paciència, sobretot als músics que formen part d'eixos apartats inacabats. No patiu, l'espera serà recompensada!!

També estem preparant algun tipus d'enquesta on tothom puga votar i així fer "eleccions" d'allò més gracioses i festeres. Si algú té algun tema per a la primera enquesta que ens ho faja saber enviant-nos un e-mail i, si ho creiem convenient, eixe serà el primer tema de "l'enquesta musical"!

Per finalitzar, també dir que després de l'èxit de la 1a edició, ja s'està preparant la segona edició de "Tots tenim un passat...". Tenim la víctima, tenim la foto... ara sols fa falta esperar un poc per veure-la publicada. Així que aneu amb compte, qui sap si eres tu?

Res més, l'administració del Blogspot espera que acabeu de gaudir de l'estiu que encara ens queda per davant i ànims... perquè setembre ja està ací!!

Fem Blog... fem Banda!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi ja et vaig comentar el dia de moros a Xàbia el tema de la enquesta que podríes posar, eixa continua sent la meua proposta.

Anònim ha dit...

Quin tema es? ens has deixat intrigats kiko!

Anònim ha dit...

moros i cirstian a benidorm??
concert al palau de altea??

UAU


de aixó no sabia res!!! :)


jo ja vax estar en el concert daltea en un concert Qe varen fer els traginers de pedreguer i està molt be!!





visca la banda ii a disfrutar el Qe Qeda destiuuuuuuuuu !!!







Miriam ... ^

Anònim ha dit...

Jordi, torna pronte de les minivacances axina poses el tema k diu kiko a l'enquesta i mos lleves l'intriga k tenim damunt

Anònim ha dit...

jo se kin es exe tema!!!
bua, no el poseu!! jajaj.

Anònim ha dit...

jo estava quan el va dir i no m'enrecorde... que trist! jaja

Anònim ha dit...

Moros i Cristians a Benidorm....i després mos quedarem a fermos algo per alli no? a vorer com está el panorama per alli

Anònim ha dit...

Que si, que si, que molta intriga, que molt anar a moros a Dénia i Benidorm, que molt anar de festa despres de moros, que molt de passarseu bé, però ¿que hi ha d'anar mes als assajos, d'anar amb els papers als concerts i altres actes?, ¿que hi ha d'anar mes als concerts? D'això ningú s'acorda, no aneu bé amics músics, fer festa i burrera esta bé, però fer tants fallos en els concerts no esta bé, que un no és panoli, i cada vegada mes la gent sap un poc mes de musica, i mes si un és de fora i amb estudis musicals
A treballar mes i menys festes

Anònim ha dit...

vale mare...

Anònim ha dit...

Una banda de música no es una feina, anem a fer música que es el que mos agrada, cadascú dins de les seues posibilitats. I si a mes de tocar el que podem hi ha un grup de gent com el que hi ha a la banda de gata que seu pasa be quan van a tocar junts, crec que moltes bandes voldrien gent com la que te la banda de Gata. Visca la banda de gata i tots els seus músics.

Anònim ha dit...

una cosa no lleva l'altra...