Pàgines

14 de juliol 2007

Concert del soci...

Com ja és costum, quan arriba aquesta època, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebrà el seu ja habitual Concert del soci. Aquest concert es celebra des de ja fa uns anys al carrer i un lloc diferent cada any. Enguany el concert tindrà un marc preciós i únic dins del poble: l'ermita. Un lloc emblemàtic i on la música de la nostra Banda farà resonar el Calvari...

El conert està programat per aquest diumenge dia 15 de juliol a les 20.00h (després de la missa) i en ell s'interpretaran obres de tot tipus, des de pas-dobles, passant per obres simfòniques i marxes cristianes... Un concert digne per als socis d'una agrupació com la nostra i per a tots aquells que encara no ho són. Tal volta escoltant-lo pensen que deurien ser-ho... Així que no faltes... t'esperem!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat es que enguany el concert del soci es a un lloc molt especial per al poble. Enhorabona per elegir l'Ermita, i a vore si ve prou gent a escoltar-nos.

Anònim ha dit...

Nkra q no vinga molta gent, la que es qde a casa segur q també sent el concert. Tocant allí dalt mos sentirà tota Gata. Si quan fem una processó ja es sent la campaneta del calvari desde la plaça de l'esglesia... mosatros mos sentirem hasta Pedregué.... com a mínim.

Anònim ha dit...

Yo he estado en el concierto y casi hemos tocado el cielo.
Animo, que sois la mejor banda del mundo.

Anònim ha dit...

Se me olvidaba, tengo fotos del concierto. ¿Cómo puedo publicarlas en este blogg?

Anònim ha dit...

¡Ah! Otra cosa, en el concierto si que estaban las señoras del ayuntamiento, a primera fila, claro. Pero ¿cómo es que en la pagina web del ayuntamiento no anuncian ningún concierto de la Banda Unión Musical de Gata? Nunca. Tengo amigos de otros pueblos que sus ayuntamientos apoyan mucho mas a su banda. Me comentan que entran en la web del ayuntamiento de gata y, además de ser una porquería, no encuentran información de nuestra banda. Muy mal. Habría que darles un toque a las señoras de la primera fila de los conciertos de la Banda de Gata. Animo Jordi y la Junta Directiva.

Anònim ha dit...

en primer lloc, gràcies per la crítica, ho tindrem en conter i ho comunicarem a l'ajuntament, a veure si es pot sol.lucionar, ja que afavorix tant a nosaltres com al poble.
en quan a lo altre, la banda te una direccio de correu electronic publicada en la pàgina principal: bandagatadegorgos@hotmail.com
si no et sap greu, mira si pots enviar les fotos a aquesta direcció.

Moltes gràcies per la teua crítica constructiva!
aeu!! q vaja bé!

Anònim ha dit...

El concert del diumenge va estar molt be...aquest es un concert historic per a la banda i per al poble de Gata.
Esteu treballant molt be.