Pàgines

15 de maig 2007

Concert de Primavera...

Convidem a tot el poble al Concert de Primavera que es celebrarà el pròxim dissabte dia 19 d'aquest mes a les 19.30 (en alguns anuncis a les 20.00) al Casal de la Música. En aquest concert la nostra Banda intrepretarà el següent programa:

Primera Part:

1. Encuentros (pas-doble).

2. La leyenda del beso (selección/sarsuela).

3. El año del dragón.

Segona Part:

4. Aires Llevantins (pas-doble).

5. Othelo.

6. Symphonic Overture.

Esperem la vostra persència, no s'ho podeu perdre!!!


39 comentaris:

Anònim ha dit...

Iee! Falten les fotos de la festa dl dissabte dl concert! Q tot no es fer concerts no... Dspues la cosa tmb sta b! jiji

Anònim ha dit...

hola a tots!! esta molt guai este blog, i les fotos i com no eixos comentaris que hi han!!q be q mou pasem!!aspai morena!! sabeu una cosa disfrutem eixes festes banderes, totes les coses que han passat ningu mos les llevara mai!!¡¡¡¡¡¡VISCA LA NOSTRA BANDA!!!!!!

Anònim ha dit...

Les fotos de després del concert del dissabte no les tinc... si alguna ànima caritativa les passa...les posarem!!

Gràcies pels comentaris

Fem blog... fem Banda! (això perquè s'acosten les eleccions hem de fer campanya)

Anònim ha dit...

Laia crec q te fotos! ja li direm q les passe!

Anònim ha dit...

el dia 5 d'agost, el dia de la revetla, el nostre amic vicent o cento, el nostre percusionista, te una actuació a calp amb la orquesta en la que esta treballant este estiu. ho dic perque podriem anar a vorel, a ell li faria molta ilusió, i no es cap esforç per a nosaltres acabar les festes de gata ballant i fen festa tots junts. despres del concert de la revetla tots a calp! bueno esperem que la gent s'anime i ens anem un bon grapat de gent. ja anira comentant-se en els assatjos. bueno adeu!
PD: crec que sera un blog molt divertit i aprofitos si posem una miqueta de la nostra part!!Aaaeeeeeeeuuuuuuuuuuuuu

Anònim ha dit...

Es comunica que la Junta Directiva va a posar a disposició de la banda un autobús per a anar a Calp després de la revetla, esperem que siga un èxit com el de Sta. Cecilia. Podeu apuntar-se per al autobús qualsevol dia d'assaig a algun membre de la Junta Directiva. La Banda pagarà ademes els dos primers cubates de la nit.

Anònim ha dit...

si aixo es veritat podríem fer una bona festa.


VISCA LA FESTA!!!!
VISCA LA BANDA!!!! (sobretot les trompetes)

Anònim ha dit...

lo de sta cecília no va ser un èxit xk lo k es va fer no era xa fero exe dia ja k els xikets no poden entrar a llocs com exos i un dia k poden tornar mes tart a casa, pos no es custió de dexartels asoles. lo d'exe dia s'havera pogut fer un altre dissabte, ja k l'autobús es va pagar amb els diners de tots els músics, i més de la mitat no van anar. ja sta tot dit!

Anònim ha dit...

I lo be q mou vam passar als q mos vam kdar?? A xalo q vam cantant, qui ho diria q cantant xabia passariem a paquito al xocolatero tots a una i sense donarmos conter.. i dspues a pedreguer ja q era laniversari de l'euforia (no comment) ja qui va arreplegar casi casi tots els regals! jaja, x cert pronte farem la dinaeta d la barca inxable! mmm...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

WENU, WENU, WENU, COM S'ESTÀ POSANT LA COSA, ESTÀS DOS O TRES DIES SENSE ENTRAR (QUI DIU DOS O TRES, ES UNA SETMANA) I AÇÒ PAREIX UNA ALTRA COSA... ANEM A VORE, PREGUNTE, TANT ELS QUE ES VAU QUEDAR A GATA (XALÓ I PED) COM ELS QUE SEN VAN ANAR A FKT (JO VAIG ANAR) EL DISSABTE DE STA CECILIA, SEU VAU PASSAR BE, NO? ESTÀ CLAR, ENS HAGUERA MOLAT MÉS QUE ESTIGUEREM JUNTS TOTS,... PERÒ VA ESTAR BÉ NO? POS D'AIXÒ ES TRACTAVA, DE PASSAR-S'HO BÉ.
SOBREN ELS COMENTARIS.
EN QUAN ALS INSULTS, NO T'OFENGUES PERO "A PALABRAS NECIAS, OÍDOS SORDOS"
ESPERE QUE LA LLIÇÓ ESTIGA APRESA TANT PER ALS QUE VAM ANAR A FKT COM PER ALS QUE ES VAU QUEDAR A GATA, I LA PRÒXIMA VOLTA ES PARLEN LES COSES, SI FA FALTA ES FA UNA REUNIONETA,ETC I ES QUEDEN ACLARIDES TOTES, TOTES, LES COSES DETALL PER DETALL I COMENTARI PER COMENTARI, PERO TOT CLAR!!!!
EL MOTIU DESCRIURE EN MAJÚSCULA ES PQ JA HAVIA COMENÇAT A ESCRIURE I BORRAR I TORNAR-HO A ESCRIURE... NOSENOSE, ENCARA MEU ESTIC PENSANT...
ENS VEGEM!!!
SORT A TOTS ELS QUE ESTIGUEU D'EXAMENS!!!

ESPERE ELS VOSTRES COMENTARIS AL RESPECTE:

Anònim ha dit...

Si, l'autobus es va pagar amb diners de "tots" els musics. Pero de segur que eixos que ho critiquen no s'han preocupat de que tinguem desde fa uns anys un "programeta" de Sta. Cecilia que no es fa en dos dies,no s'han preocupat mai de arreplegar alguna propaganda, i segur que no s'han preocupat mai de preguntar almenys si poden ajudar en algo, ara, quan algú fa alguna cosa mal sempre estarán ahi per a recordarteu. Aixina es com es paguen els mal de caps que tenim alguns...be bo es saber-ho.

Anònim ha dit...

No cal posarse axina i quexarse del autobus que el vam pagar tots. Jo no vaig nar a falcata perque no vaig voler simplement. Si tan mal vos sabia als altres q as vau kdar d q havieu pagat lautobus sense nar perque no anaveu.

Anònim ha dit...

Ah! I crec q aquest blog no esta fet xa insultarmos uns als altres.

Anònim ha dit...

molt ben dit!!

Anònim ha dit...

molt ben dit pedrito, per lo menos has sigut l'únic que has tingut ous a dir la teua identitat!!
i si, és cert, després de tot, tant uns com els altres, ens ho vam passar bé... pero...

Anònim ha dit...

xe estic quedant-me flipa en tots els comentaris, aspai que hi ha que tindre ous o lo que siga, per a dir axo de la junta, i de queixarse de tot sense ferne un mos. si que et van doldre els dines de l'autobus, perque, ja ha passat casi un any i as tornat a treure el tema. per cert alguns es podrien llavar la boca en lejia,..perque..
mira jo men vax anar a falkata, i ho tornaria a repetir la proxima santa cecilia!!
una pregunta, exe o exa que diu, que no va anar a falkata per a que els xiquets vetlaren, els xiquets s'en van anar a xalo a pedreguer i a tots els puestos als que vau anar,..jo trobe que no!!mira saps que es axo? ganes de fer la puñeta. pero com tots ens ho vam passar be, pues no cal pegar-li mes voltes.

Anònim ha dit...

jo trobe que deuríem fer un sopar de reconciliació i després anarmon tots de festa... si fa falta, uns a "cavallito" dels altres!!!

VISCA LA FESTA!!!!

Anònim ha dit...

va nemon de festa i dexem als lios a un costat! k aci som tots companys i no rivals! VISCA LA BANDA!

Anònim ha dit...

FESTA; FESTA; FESTAAAAAA.... VISCA LA BANDA DE MÚSICA... FORA ELS MAL ROLLOS....

Anònim ha dit...

Ole ahi asporgallero! nemon de festa yau! no as suposa q som unio musical de gata... pues x lo q pareix ultimament d unio poc. Va q tots som una, i no tenim q star mal entre mosatros!

Anònim ha dit...

Hello!!Primer k tot dir k Visca la nostra banda i visca la festa!!Feia temps k no entrava i me kedat flipat en els comentaris, no em penasava k la cosa estigera aixi.En lo referent a fkt crec k el error va estar an k n estigerem tota la banda junts en la festa.Agera sigut millor estar tots junts al lloc k fora, be a fkt,a xalo ,la cass etc.I en fi, trobe k l'objectiu dakest blog es crear bon ambient i no el k esta pasant, ja k estem donant un mal exemple ala gent k esta a punt dentrar ala banda i ala gent k entra en la nostra web d'altres bandes veines.Estem mostrant al exterior lo k no duria ixir de mosatros, k la banda esta molt fragmentada.

Anònim ha dit...

tens molta raó, exe va ser l'error i no als autobusos ni atres coses. Haverem tingut k estar tots junts exa nit xo ara ja sta fet... xa sta cecilia d'enguany estiguem tots junts iau!

Anònim ha dit...

tot anonim!!va poseu el vostre nom!!

Anònim ha dit...

Jordi podries suprimir tots els comentaris q parlen mal d la gent o algo, i comensar de nou! Sense insultar a ningu ni res, si es te q dir algo q es diga amb respete

Anònim ha dit...

jo estic d'acord en el music asporgallero que crec que es joan, anemon de festa i deixenmos de marors, la santa cecilia de l'any passat, deixemla de costat i començem a treballar i a pensar coses noves per fer a la proxima santa cecilia. va en lo be que ens ho pasem i ara veges tu lo que s'ha arribat a dir en este blog.!!ai mareeeeeeeeeee!!!


axina el dia 5 la junta ens convida a dos cubates??i autobus per al viatge? ai caram...a vore si es veritat??jajaj..

Anònim ha dit...

La junta està esplendida, mos ha tocat la loteria o q? jaja. Vixca la junta q sense ells moltes coses no serien possibles!

Anònim ha dit...

ja fa molt de temps que deuriem d'estar pensant en sta cecilia de lany q ve i proposant idees a la junta per a q les puguen dur a terme, i tb oferir la nostra companyia a l'hora de fer la faena que tant desinteresadament estan fent els de la junta i alguns altres! gràcies, sense vosatros no seria el mateix!

Anònim ha dit...

Jo propose per a arrepleguar diners fer un calendari cadascú tapant-se solament amb el seu instrument. Si fa falta jo faré les fotos de les xiques, sobretot de les que toquen un instrument xicotet....ai mare.....

Anònim ha dit...

ai mare les flautessss....

i als percusionistes, que es tapen en el triangle jeje

Anònim ha dit...

Al flautí avore com as tapa... Xe als percusionistes au tenen facil, darrere del bombo o el gong i no es veu ni la seua cara. jaja

Leocadio Smirnoff ha dit...

Segons la meva opinió, i no és qualsevol, els percussionistes estan bé com estan... son cinc no? Posss mira, Jose Antonio amb les timbals, Jordi amb el bombo, Angel amb els plats, Vicent amb el Gong i Carlos com és el més sexy... amb les castanyoles... jiussss

Bueno, bueno, bueno... salut i força al canut!!

Anònim ha dit...

Jo ho tinc fàcil, tinc tota la bandera per a taparme.

Anònim ha dit...

pascual es vorà apuraet en la batuta també...

Anònim ha dit...

Xe las castañuelas son xa Angel!

Leocadio Smirnoff ha dit...

Veritat és...

Anònim ha dit...

i el triangle qui sel penja¿?¿?

Anònim ha dit...

jo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
jiji

Anònim ha dit...

ola a tots si ania algu ke konteste