Pàgines

14 d’agost 2010

Viatge a París...


Passades les Festes patronals del poble de Gata i després d'una actuació el pròxim diumenge 15 d'agost en la festivitat de Moros & Cristians de Dénia, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos s'encamina en una aventura mai realitzada. Per primera vegada, la Banda realitza un viatge i, en aquesta ocasió, el destí escollit és una ciutat plena d'encant, de bellesa, d'història, de música i, pròximament, plena de músics de Gata: PARÍS.

El pròxim dilluns 16 d'agost sortirà un autobús amb direcció a la capital francesa. Durant una setmana els músics de la Banda i acompanyants gaudiran d'una experiència única. L'arribada a la capital està prevista per al dimecres 18 d'agost, després d'haver fet escala en la ciutat de Lyon. Tant dimecres com dijous seran dies per visitar, com a bons turistes, els llocs més emblemàtics d'aquesta gran ciutat. El divendres 20 d'agost arriba el moment de fer allò que més saben els nostres músics: fer música. L'escenari serà el mític parc d'atraccions i fantasia EuroDisney. Allí, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos actuarà als ulls de visitants i francesos i de tots aquells personatges que ens han acompanyat o acompanyen la nostra infantesa. La resta de dies tornarà el turisme per París fins tornar al nostre estimat poble.

Aquesta és tota una experiència mai realitzada i, de ben segur, serà tot un èxit, sobretot per la il·lusió i ganes posades per totes aquelles persones que han decidit anar a París amb la seua Banda. Una ocasió única que, després de tornar, els anirem contant en diferents publicacions.

Abans d'emprendre el camí cap a França, ací us deixem unes bones fotografies què són un resum visual de les Festes de Gata 2010 i de les actuacions de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Agraïm públicament, com sempre ho fem, la bona predisposició de Miguel Vives, cronista oficial de Gata, per passar-nos les fotografies i el vídeo (el qual també podeu trobar a l'apartat "Videoteca de la Banda"). Esperem que vos agraden.

I, per a tots aquells que es dirigiran cap a París... Bon viatge!


Els músics de la Banda de Gata, a l'esquerra de l'ermita, lloc d'encontre abans de la processó de baixada del Crist des de fa molt de temps

Dues imatges de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos durant la cercavila de Carrosses, disfressats de vaquers i vaqueres, al pur estil Far West.

Imatges de la gran Revetlla en honor al Santíssim Crist del calvari de la nit del 05 d'agost. En elles podem observar la Banda, els solistes, els balladors i, en la darrera, les autoritats municipals entonant
l'Himne a Gata

1 comentari:

Anònim ha dit...

D'ací unes horetes cap a París!!!