Pàgines

16 de juliol 2010

Concurs "Concert del soci"...

Com molts ben bé sabran, el passat diumenge 11 de juliol la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos va celebrar, front un nombrós i animat públic, el seu tradicional Concert del soci. Aquest és un esdeveniment dedicat a tots els socis i sòcies de l'entitat musical i, per aquesta mateixa raó, des de l'any passat es fa una votació per part de tots els assistents per escollir una obra de les interpretades. La guanyadora serà l'obra d'obertura de la Revetlla en honor al Santíssim Crist del calvari què es celebra durant les Festes patronals del poble de Gata. Tot un privilegi.

Aquest any vam comptar amb un total de 98 votants, tot i que el públic fou més nombrós, i l'escrutini ha donat el següent resultat:

1a posició: ATENEO MUSICAL (amb 25 vots, un 26.52% de participació)

2a posició: Gallito (amb 20 vots, un 21.41% de participació)

2a posició: Pepita Creus (amb 20 vots, un 21.41% de participació)

3a posició: Suspiros de España (amb 17 vots, un 17.36% de participació)

4a posició: Vito (15 vots, un 15.31% de participació)

5a posició: Los Nardos (amb 8 vots, un 8.17% de participació)

6a posició: La Gracia de Dios (amb 7 vots, un 7.15% de participació)

7a posició: Gerona (amb 2 vots, un 2.05% de participació)

8a posició: El abanico (amb 1 vot, 1.03% de participació)

Per tant, i gràcies als vots del públic assistent, ja coneixem la primer de les obres que sonarà en el Concert d'aquestes Festes 2010: el pas-doble "Ateneo Musical" del mestre Mariano Puig. Aquesta peça obrirà un Concert molt especial sobre el qual ja anirem desvetllant-vos més secrets en noves publicacions.

Agraïm des d'aquestes línies l'amplia participació en la votació del passat diumenge 11 de juliol, així com la gran afluència de públic assistent. Moltes gràcies a tots i esperem veure-vos en pròximes actuacions.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Des d'aci FELICITAR-VOS!! sou lo milloret, vos vaig sentir a Xàbia i em vareu agradar molt. a la percussió sense gent com vosaltres els moros i cristians no son el mateix. Tots deurien de ser així em vareu possar la pell de gallina i com la vostra eixida per baix de l'arc... Cap banda ho millora.

Anònim ha dit...

Seràs tot el "beautiful" que vullgues i també voldràs "followar", però posa una altra emisora que puguem entendrer, tarròs!!!

Anònim ha dit...

Hola, és possible enterar-se dels assajos un poc abans? al entrar al correu me donat conter que esta semana hi havia assajos tots els dies. Dilluns ací al bloc no posava res. tampoc estaven penjats al casal...
gràcies.

Anònim ha dit...

Es van penjar dimarts, de totes formes queda demà a les 19:00 i la setmana que ve: dilluns, dimarts i dimecres a les 19:00!

Anònim ha dit...

el dimarts és a les 7 o a les 10?

Anònim ha dit...

És a les 10, perquè Pablo Bataller a les 7 no pot. Lo dejo caer.

Anònim ha dit...

Per un tenim que canviar l'assaig?

Anònim ha dit...

ai ai ai!!!, si lo dejasemos caer todo... Kerimos muy bajo. Xavals no xarrem tant i fem faena, complim amb els deures de puntualitat i seriositat que esto ya se pasa.

Anònim ha dit...

sé que no es el puesto, pero au deixe caure: que complisquen primer en la puntualitat aquells a qui li toca primer, perquè tots els atres cumplim... hi ha voltes que a les 22:30h. encara no ha començat lensayo i no es perquè no hi ha gent. Lo dejo caer también...

Anònim ha dit...

Uff..!, uff..!!, uff..!!!. En aquesta banda s'està cremant algo, perquè es sent oloreta. Sembla que els tornillos van afluixant-se a poc a poc i el carruatge va molt de soroll. Que poc està durant l'alegría de la novetat. Les canterelles d'avuí en dia ja no es fabriquen com les d'abans, per alusions a aquell refrany que diu: "cantarella nova, aigua fresca". Per cert, que tire la primera pedra qui no haja recordat en tot este temps (i cada vegada més) a Pascual.

Que tingeu bona revetla, nens.

Anònim ha dit...

Ahí mes has dao...