Pàgines

19 de desembre 2009

Temps de Concerts...

Amb l'arribada del fred i la pluja també arriba una de les èpoques més màgiques de l'any: el Nadal. Aquesta festivitat, més enllà dels aspectes religiosos i consumistes, sols ser un temps d'esbarjo (i estudi per alguns) i d'unió amb els familiars i amics amb l'única voluntat de passar una bona estona junts tenint com a punt de referència la felicitat.


Com cada any, també la nostra associació musical preferida vol tenir un d'eixos moments d'alegria i gaudi amb tot el poble de Gata. No obstant, abans serà el torn de la Banda Juvenil de Gata de Gorgos, la qual ens oferirà un excel·lent Concert de Nadal el pròxim dissabte 19 de desembre a les 19.30h. en el Casal de la Música del nostre municipi.

Els més joves components de la família "bandística" ens transportaran per un fum de músiques de diferents compositors i cultures. Una fantàstica ocasió per anar a gaudir de la música d'aquesta Banda Juvenil què cada dia és motiu d'orgull per a tots aquells que la coneixem. Per tant, ja saben que tenen una primera cita el pròxim dissabte 19 de desembre a les 19.30h. Una gran manera per anar donant ambient als Nadals.


I, el següent dia, el diumenge 20 de desembre a les 12.00h. en el Casal de la Música serà el torn d'escoltar el ja tradicional Concert de Nadal de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. En aquesta ocasió, comptarem amb l'ajuda d'un grup de tubes del Conservatori Superior "Òscar Esplà" d'Alacant què ens interpretaran una divertida primera part. Després, la nostra Banda ens farà sentir com quan teníem cinc anys a través d'un conte musical i alguna que altra sorpresa "infantil".


Per la nostra part sols queda dir-los que els esperem el pròxim dissabte i diumenge en el Casal de la Música, per viatjar a través del món amb la innocència dels més menuts, però alhora gaudint com els més grans! No hi ha millor manera de començar els Nadals que amb bona música... la música de la nostra Banda Juvenil i Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Olé exa bandeta que tenim a Gata, Pedro has fet molt bona feina!

Enhorabona!!

LA MARE DE UN MUSIC DE LA BANDETA ha dit...

SENS DUBTE EL QUE MES MERIT TE ES PEDRO. ENHORABONA PER TOT EL QUE FAS AMB ELS MES MENUTS Y MOLTES GRACIES CREC QUE DE PART DE TOTS ELS PARES DEL MUSICS DE LA BANDETA.
GRACIES DE NOU PEDRO.

Anònim ha dit...

els dos concerts van estar molt bé però el més divertit va ser el de la bandeta.

Anònim ha dit...

i encara falten posar algunes fotos dels novatos d l'any pasa t i del d'enguany a baix de tot als instruments i les fotos santa cecília 2009 encara no les teniu?