Pàgines

13 de maig 2009

2 anys de vida...

Sembla ser ahir quan ens alegràvem de celebrar el primer aniversari d'aquesta pàgina web, però ens dóna major alegria el dia d'avui, quan podem dir que celebrem el:

SEGON ANIVERSARI

DE LA PÀGINA WEB DE LA BANDA


Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que dia a dia han anat visitant aquesta pàgina web per veure totes les aventures i anècdotes de la vostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Durant dos anys em intentat portar endavant aquesta aventura amb la major estima i il·lusió cap a la nostra associació musical. Dintre de les nostres possibilitats hem anat incorporant noves coses a la nostra pàgina perquè tothom puga gaudir al màxim de cada situació i informació referent a la nostra Banda.

Sobren les paraules per descriure quina és l'alegria per part de l'administració de que aquesta història que un dia van pensar uns quatre músics després o abans d'una actuació. De nou, gràcies a tots aquells que han participat, músics o no, en la creació i manteniment d'aquest espai internàutic. Gràcies a tots aquelles que han aportat idees, comentaris, rialles, il·lusions, vots en les enquestes, visita als apartats de la web... En definitiva, mil gràcies a tothom!!

Com sempre diem, esperem les vostres sugerències i la vostra col·laboració perquè un altre any de vida d'aquesta pàgina web siga possible... I recordeu per sempre més:

Fem Blog... fem Banda!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a tu senyor Blogspot... per fer que la banda de gata arribe a totes les cases per que tot el mon puga coneixer-nos....!!!!!

irene ha dit...

Olé ahí! 2 anys ja... com passa el temps!
i de segur qe en seràn molts i molts més!
enhorabona a eixe senyor blogspot per portar este blog endavant!

Miriam ha dit...

Senyor blogspot... no ens dones tantes gràcies, perquè saps que el major mèrit el tens tu. no és gens fàcil portar una pàgina web d'aquestes característicques endavant, i tu ho has aconseguit.

moltíssimes gràcies a tu! i ara, a pels 3 anys! :)


VISCA LA BANDA DE GATAAA!

Anònim ha dit...

esteu fallats, ja no escriviu res, collons.

quina banda de bandidos!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

quina banda de maleantes.... no sen salva cap...!!!!! CAP.....!!!!

jajajajaja.... som els millors...