Pàgines

14 d’abril 2009

La Banda entre dofins...

Com molts ja sabreu el passat diumenge 29 de març, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebrà una "excursió" cap a l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. La Banda convidà a tots els veïns del poble i interessants per ser partíceps de com la seva estimada agrupació musical ambientava amb bona música aquestes infraestructures tant rellevants en la capital valenciana.

A pesar de ser un diumenge una mica plujós, la nostra Banda va saber treure el millor partit d'ella i, en recinte tancat, van interpretar les obres preparades davant del públic gater i de tots els visitants i turistes que fins allí s'acostaren. Una nova experiència que s'acumula en el ja grandiós i llarg currículum d'aquesta Banda més que centenària.

Esperem que en pròximes actuacions i esdeveniments el públic torne a respondre i, una vegada més, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos done a tothom el millor de si mateixa: bona música. Ací us deixem algunes de les millors fotos què ja ens han arribat a les nostres mans.

En pròximes publicacions anirem publicant més fotos sobre el fantàstic i molt aplaudit Concert de Música Sacra, així com altres aventures d'aquests músics.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

senyor blogspot!
tinc mooooooooooolt de material per a passar-li!
li he de donar el pen!
ale pues... a disfrutar del que queda de vacacionss!

Anònim ha dit...

Xe!! que be que seu paseu, eixa banda és la millor

Anònim ha dit...

algú dubta que aquesta banda és la millor? JO NO!

Tatharmith ha dit...

Quina enveja, en la meua banda no fem excursions tan guapes com aquesta. Salut companys!

Anònim ha dit...

Quin cap de setmana més bandístic hem tingut. Dissabte Teula i Diumenge als moros a Sant Vicent, gràcies BANDA!!!!

Anònim ha dit...

i que els caps de setmana així mai acaben!

Anònim ha dit...

no poc... al dimarts a la faena...