Pàgines

24 de desembre 2008

El Pare Noel arriba prompte...

Després de l'èxit del Concert de Nadal de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos i per les moltes peticions dels nostres visitants, el Pare Noel, què tot ho sap i tot ho veu, ha decidit fer-vos un petit avançament de les fotos de Santa Cecília 2008. En aquest cas, la productora Leocadio SB s'ha arriscat a fer un vídeo sense censures on podeu veure algunes de les fotos que van a donar la nota (musicalment parlant). Com sempre, esperem no molestar a ningú ja que el vídeo s'ha fet des de l'estima i l'apreci cap a la meravellosa Banda del poble de Gata.

També us volem informar que aviat tindrem una nova edició del nostre estimat apartat "Tots tenim un passat...". L'administració de la pàgina web ja s'ha posat en contacte amb els seus detectius privats per aconseguir les millors imatges de la infantesa d'algun membre de la nostra associació musical. Esperem que no sigues tu, i si eres... "que la suerte te acompañe" (perquè ja que no ens ha tocat la Grossa de Nadal, com a mínim que et toque eixir en la web).

Aprofitem també per desitjar-vos a tots els membres de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, així com a tots els visitants, amics i músics del poble i d'altres localitats un BON NADAL! Esperem que passeu uns fantàstics dies en companyia de la vostra família i amics, i no oblideu mai el nostre lema:

FEM BLOG... FEM BANDA!!


BON NADAL!


15 comentaris:

Anònim ha dit...

ye... yo no torne a beure mai més an la banda! aço que es! jaja

Bonissim jordi!

Anònim ha dit...

ie!
jajaja és boníssim, Jordi. Estic morint-me de ganes per vore les q qden jajaja

bo!
I ànims amb la selecció de fotos!!

Anònim ha dit...

Wooooow en exa banda esteu tots com a cabres!!!

per cert mmmmm eixe xic de la penúltima foto en blanc i negre woooow woooow woooooooow.......... yo vuic tocar en exa Banda!!

brutal!!!!

Anònim ha dit...

Mare de Deu Señor asò ques? s'ha qedat xulissim jajajajajjaja

enhorabona Leocadio, has fet un vídeo de 10, i...m'he quedat amb ganeta de veure totes les fotografies jejejeje

Anònim ha dit...

Mare de Deu Señor asò ques? s'ha qedat xulissim jajajajajjaja

enhorabona Leocadio, has fet un vídeo de 10, i...m'he quedat amb ganeta de veure totes les fotografies jejejeje

Anònim ha dit...

Ja puc comentar! gràcies per llevar-ho jordi! a mi em fan fredat les altres fotos... sobretot una!!! espere q no isca mai a la llum!

Anònim ha dit...

Ai, quines caretes, quines mirades... mare de déu senyor!! No vull pensar quan es publiquen totes les fotos... Paco no et queixes que ixes guapíssim a la foto, molt "misteriós"... Bon nadal a totes i tots, disfruteu d'aquests dies i recorde que ja fa un any de la fundació del CLUB DE FANS VICENTE MARÍN així que la senyora presidenta na Roser Grimalt Pons ja pot anar organitzant una reunió, és a dir, una sopaeta!!! que estem de vacances!!! no trobeu??

BON NADAL I FELIÇ 2009!!!

Eva.

Anònim ha dit...

Això Roser, el club de fans de Vicente Marín està anciós esperant el pròxim sopar! Ja ens avisaras del dia!!!

*Miriam* ha dit...

(per al tercer anònim)
mecaguen deuuuuu! has vist quin cosí més guapo que tinc? PUES NO TÉ XICONA! dis-me qui eres i te'l presentaré ENCANTADAAA! que vull que al Nadal que vé siguem un més (o dos) a la taulaaa :)
per cert, que bé que li para el blanc i negre al meu cosí, eh? puffff...

i després.. que comentar del vídeo? isc a mmm... 2 fotos... contant la tassa d'alcohol en sang dos de les tres nits.. bona balança, no? jajajajajajajaja ara, la que s'emporta la palma és anna.. i això per no parlar de jaume B.. que mono que anava de pitufo! XD jajajajajajajajaja

res més que dir, la sopà de Vicente Marín per a quan entonces? XD jaajajajajajajajajaja

VISCA LA BANDA DE GATAAAAAA!
BON NADAAAAAAAL!
I ENHORABONA JORDI! :)

Anònim ha dit...

brutal !! pero ma quedat an ganes de mes avore quan acabes de publicar totes les fotos

Anònim ha dit...

JORDI, ARTISTA!!!!

;-)

Anònim ha dit...

esk tot s'ha de dir, a la banda hi ha bon material per fotografiar, sobretot bons moments per recordar...
jo tinc una pregunta, a qui estaria mirant el senyor Paco?...

a vore eixa sopaeta quan ke jo ja tin ganetes!!!

enhorabona al director, montador de pelis etc esk ma kin artista ke estas fet!!!! t'has plantejat en ser cineasta deixos...??? jejeje

be Bon nadal i feliça any nou i a vore si ens toca la loto del niño

*Miriam* ha dit...

m'estava mirant a miiiii! tinc la foto que ho demostra :D:D:D jajajajajajajajaja

feliç any nou banda i seguidors del blog... PER MOLTS ANYS MÉS DE MÚSICA! VISCA LA BANDA DE GATA!

Anònim ha dit...

Sobre l´actuació de Pego, estaría be que encara que sols volen 20 músics, podríen anar 30 i cobrar com a 20, com fem en casi totes les actuacions de l´any x anar la banda al complet, i així estaría un poc més repartit i sonaría millor. Es una proposta x a la Junta Directiva i músics.

Anònim ha dit...

Estimat Leocadio:
M'agradat molt aquest video, m'ha quedat en gana de mes, eres un crac. Fa molt de temps vaig llegir el blogg de la banda i ja en vaig riure molt en les teves ocurrencies.Espere que la teva ment no pare de furular.