Pàgines

15 de desembre 2007

Nova música... fins a final d'any!

Com ja vam comunicar, avui, 15 de desembre, s'ha tancat la votació per escollir la música què ens acompanyarà al Blogspot fins l'any vinent. La votació ha estat molt renyida i la competència entre les opcions ha estat més que clara (ho podem veure en la poca diferència de vots entre el primer i segon classificat). Així, com sempre fem, passem a informa-vos del "rànking" final:

4a posició: Fet a posta (amb 5 vots, un 1% de participació)
3a posició: Una nadala (amb 85 vots, un 16% de participació)
2a posició: Marxa Radeztky (amb 217 vots, un 40% de participació)
1a posició: En un mercat persa (amb 230 vots, un 43% de participació)


Enhorabona als votants de l'obra del cèlebre compositor Albert W. Ketelbey i moltes gràcies per participar en la votació, què ha tingut un total de 537 vots. Us animem a que continueu votant a les nostres enquestes, com la del "Músic del mes" i les pròximes sobre altres temes. De la mateixa manera, us demanem que ens doneu idees per a la pròxima obra musical que voleu que sone en el Blogspot.

D'altra banda, us informem que, davant de la gran quantitat de fotografies sobre Santa Cecília 2007 (unes 780 fotos), l'administració està escollint les millors per a poder publicar-les. Us preguem màxima paciència perquè és una tasca molt llarga i pesada que intentarem finalitzar quan abans siga possible. Però ja sabeu... "las cosas de palacio van despacio" i "lo bo has fa d'asperar"!

Per últim us informem de la proximitat de la 3a edició de "Tots tenim un passat...". Ja tenim la víctima i les fotografies, a l'igual que ja estem pensant en la 4a edició. També us informem que si teniu qualsevol idea o petició... ja sabeu: l'adreça de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos està al vostre servei (bandagatadegorgos@hotmail.com)

Res més, salut i forces, que d'ací una setmana hem de fer un bon Concert de Nadal.

Ací us deixem un aperitiu de les fotos de Sta. Cecília 2007:

Visca la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos!!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

segur que totes eixes fotos són de pedro...

Anònim ha dit...

Voldria demanar si per favor podrieu posar un troset mes de mercado persa, després de tindrer fet a posta da capo al fine, este aperitiu de la nova musica esqueda un poc curro, em pensava que s'havia tallat cuant en realitat era que s'havia acabat.
Gracies

Banda Blogspot ha dit...

Estimat company, et demanem que revises bé si no era un problema del teu ordinador o d'Internet perquè nosaltres podem escoltar en la seva totalitat "En un mercat persa". Ho hem comprovat diverses vegades i sempre podem escoltar els seus quasi 7 minuts de duració.

Revisa bé a veure què és el que passa i si tens més problemes, o més gent té més problemes, que ens ho comuniquen

Anònim ha dit...

jo tambe he tingut problemes en la musica, no esta tota, sols es pot escoltar un minutet yau

Anònim ha dit...

Jo tampoc puc sentir-la tota, ahir ja em vaig donar conter xo vaig pensar q sols hi hauria un troset.

Anònim ha dit...

Hola a tots!! Jo també he provat avore si es tallava o no, i primer he pensat que sería per entrava en qualsevol lloc de la nostra pàgina, pero després he comprovat que si el deixes es talla en un minutet o per ahi, no se si tal volta siga problema nostre, pero segur que si es pot arreglar en blogspot ho arreglarà enseguida.

Banda Blogspot ha dit...

No sabem quin problema hi ha amb la música de "En un mercat persa" perquè nosaltres si la podem escoltar, des de diferents ordinadors. És l'enigma de la música.

De totes maneres intentarem carregar de nou la música i si continuen els problemes ens costarà aprendre una mica més d'informàtica perquè ja hem dit que no sabem d'on prové el problema i és una llàstima no poder escoltar tota l'obra de Ketelbey.

Fins aviat, anem a veure si ho solucionem...

Administració del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

Anònim ha dit...

Vixca la administració el blogspot!

Anònim ha dit...

quina caca

Anònim ha dit...

de segur qe les fotos qe hi tries seran les millorss!! :)
agrairia qe posares alguna de la meua camara...anian unes 50 pero buenooo...estan prou xules, nooo? sempre en molt damorrrrr :)
bandaaaaaa sou lo millorrrrrrrrrrR!!

Banda Blogspot ha dit...

Us informem de que ja hem tornat a carregar la música de "En un mercat persa" per veure si així solucionavem els problemes que hi havien.

Us demanem que si encara teniu problemes per escoltar-la ens ho feu saber.

Respecte al desig de certs fotogràfs perquè publiquem les seves fotos (Miriam...) que no patisquen perquè de tots els fotogràfs que ens han enviat fotos (què no són pocs...) publicarem un bon nombre de fotografies.

Vinga, salut i a pel Concert de Nadal!

Administració del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

Anònim ha dit...

ESTIC DESESPERAT PER VORE LA FOTO DE KIKO EN LA MISA AGENOLLAT. JOAN LI LA VA FER AMB EL SEU MÒVIL. ES TOTAL. NO DEIXEU DE POSARLA.

Anònim ha dit...

Podrieu posar alguna imatge nadalenca per alegrar un poquet el blog en aquestes dades?

Anònim ha dit...

A esta banda hi ha gent molt gracioseta. La foto que va fer Joan li la vaig borrar. A mes mentre poseu fotos a misa agenollat i no en poseu en altres "condicions".....

Anònim ha dit...

ara que dius això, crec que hi ha algunes fent de director en la sotana posà....

Anònim ha dit...

la de Kiko, la de Kiko...!!!!

Anònim ha dit...

la que està fent penitència a missa!!!