Pàgines

08 d’agost 2007

Després de Festes...


Ja han finalitzat les festes patronals en honor al Santíssim Crist del Calvari del nostre poble. Ara bé, això no vol dir que la nostra Banda pare de vacances perquè d'ací pocs dies tornarà a fer una sortida cap a la festivitat de Moros & Cristians a Dénia, el dia 15 d'agost.
Però allò que si que és real és que la nostra estimada Banda Unió Musical de Gata de Gorgos ha estat esplèndida en aquestes festes demostrant, una vegada més, la seua força i tradició. Ho ha demostrat en tots els seus actes: des de la baixada del Crist fins la pujada del mateix, passant per unes Carrosses divertidíssimes i amb un molt bon espectacle, així com també una Revetla d'allò més moderna i fabulosa...


L'administració del Blogspot espera totes les fotografies que es tinguen sobre els actes de la Banda durant aquestes Festes 2007. Una vegada les tinguem seran publicades... I enhorabona a tots els músics per unes festes tant divertides i emocionants dins de la nostra Banda. Vinga, a passar-ho bé!


Visca Gata i Visca la nostra Banda!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

QuiNeS FeStes...!¡!

LeS MiLlors...

Ganes de que arribe el 15 d'agost... a moros de Dénia i después al Autocine e Noe i Miri?¿? XD


La Nit de La Revetla va Star Molt Bé lo de les llums i tot...

l'any que vé més.

VisCa La BaNdA de GAta!¡!¡!

Anònim ha dit...

Que be que mou vam pasar el día de les carrosses, sou els millors i ara a per els Moros de Dénia i unes setmanes de vacances.

Anònim ha dit...

m'agradaria proposar a la banda uns concerts tematics.
no es tracta de crear un nou concert a l'any fixe que ja en tenim molts (soci,primavera,intercanvis...)seria dedicar un concert d'aquestos a la zarzuela i coples, o dedicat a passdobles,marxes mores i demes.

PD Quan fem la 1812??

Anònim ha dit...

exa no caldra fer-la k encara k siga bonica i tot lo k vullgues es molt complica!! xo lo de fer exe concertet estaria be..

Anònim ha dit...

pues si estaria molt be fer algun concert de coples, zarzeles i pasadobles,i crec que la gent que ve a voremos sempre disfrutaria molt. tambe proposaria de no fer tant llarg el concert de la revetla. ha sigut molta la gent que m'ha dit que era massa llarg, que en una horeta ja havera estat be.ademes estem en festes i nosaltres eixe dia no estem preparats per a fer eixe tipus de concerts (tant llargs i tant dificils). l'any que ve a la revetla pasadobles i zarzueles i la gent encara seu pasaria millor!! i sino canviem el concert de dia!!

Anònim ha dit...

ei jordi jo tinc fotos i videos del dia de les carroses a qui li ho envie?

Banda Blogspot ha dit...

Qui tinga fotografies del dia de les Carrosses o de qualsevol altra activitat de Festes on la Banda ha estat participant les pot enviar al correu de la Banda... bandagatadegorgos@hotmail.com

Després ja seran publicades, indicant'hi autoria i donant les gràcies. Cal dir que tota fotografia és bona. I per a qualsevol dubte, idea, petició, reclamació... el que siga... està la direcció de la Banda... per el que els músics demanen!!

Gràcies i que continue la marxa!!

Anònim ha dit...

Propose que el primer concert tematic siga sobre bandes sonores de pelicules...podria quedar prou be. Visca la banda de Gata i visca jo.

Isidoro!¡! ha dit...

jordi avore quan poses els clarinets k ja tinc ganes de vorem!!!!

Anònim ha dit...

Sobre el que es diu per ací de fer concerts tematics, pues si, estaria molt be, pero jo crec que si en el concert del Soci, per posar un exemple, toquem 6 peces com habiatualment i que damunt siguen tot Zarzueles, pas-dobles, marxes...
Es a dir, fer un concert molt avorrit, perque a la tercera yo personalment guardaria l'instrument i me naniria.

El que si que estaria de PM seria preparar dos grups de peces de diferent tema, de forma que el concert fora variaet.
Una bona combinacio podria ser:

Bandes Sonores - Obres de Jacob de Hann

Imagineuse amb la tafarra de coses que hem tocat i podriem tocar (si no fora per uns quants que domes es veuen 8 semicorchees es caguen damunt) els Concertassos que fariem.

Musica classica - Zarzueles

Obres de compositors de un pais, Alemania per exemple - Marxes Mores o Cristianes.

Podriem fer mils de combinacions i triunfariem.

VISCA LA BANDA DE GATA I VISCA SANTA CECI!!!

Anònim ha dit...

Jo propose no fer cap de concert i narmon de festa!!!!!!!!!


VISCA AL CUBATAAA.....!!!!!