Pàgines

19 de juliol 2007

S'acosten les festes...

Després del fantàstic Concert del soci, el passat diumenge 15, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos continua treballant de valent perquè el pròxim cap de setmana (21 i 22 de juliol) anirà amb la seua música a la festivitat de Moros & Cristians de Xàbia. També s'està ja preparant totes les actuacions dins de les Festes Patronals del nostre poble, i com no, la ja coneguda Revetla en honor al Santíssim Crist el dia 5 d'agost.

Així com la Banda, el Blogspot continua treballant i en breu podreu veure la publicació de les fotografies del Concert del soci a l'Ermita de Gata. També, i després de veure la gran repercussió de la 1a edició, s'està preparant ja la segona edició de "Tots tenim un passat...". Així com també s'estan ja creant els apartats de músics "Flautes" i "Clarinets"... preguem màxima paciència.

Tant si hi ha algú interessant en passar-mos fotografies, donar-nos idees o fer-nos peticions sabeu que el correu de la Banda està a l'abast de tothom (bandagatadegorgos@hotmail.com)...

Res més, a gaudir de tot... Visca la Banda!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

al final el diumenge no hem vaig enterar de que ens disfrasaven a les carroses. es podria publicar per la pagina aixina mos anterariem. i si no algu que ho diga a l'assaig.

Anònim ha dit...

por de doblar? esta banda no te que tindre por de res...ho vam demostrar este cap de setmana a Xàbia. Som els millors i ara a per les festes.

Anònim ha dit...

ole ole i ole esa bandaaaaa!! qe fin de semana mes completet em tingut, e?? jajajaja

i Qe be qe uem fet xeeee!! ara festes a gata....cadascú a fer festeta al seu casal...xo no oblideu qe moros a denia son de asi a un meset...e?? alomillor enkara pararem a lautocine = qe lañ pasat.... XD


weno...bona nit a tots!!

Visca la banda!
visca santa cecilia!
i visca gata!





:)

Anònim ha dit...

pero digueu lo dels disfrassos de les carrosses ja de asi poket perke no falta molt ok

viska gata¡¡¡¡¡¡
viska santa cecilia!!!!!!!!!!!!!!
i viska la banda de gata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

a l'autocine? l'any passat vam parar casi a valencia... pero bueno, a vore si en una miqta de sort enguany trobem l'eixida de l'autocine a la primera i no fa falta que gastem mig deposit de gasolina pegant boltes jajajaja, nkra q mos vam riure un ratet. si fa falta tornem a sopar al mc donald's i a vore si mos regalen coronetes de barbie com l'any passat, mare kina pinta portavem... vestits de music i amb la coroneta de barbie.... WAPOAES!!!!

Nuria enguany asegura't de kina es l'eixida i mon anirem a vore una peliculeta.

OLE LA BANDA DE GATA!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Que es pensaveu que anaven a quedar mal a Xàbia? esta banda va sobra...trobe que l'any que ve fem tres desfiles..mos aborriran. Pero lo millor es lo be que mou pasem.
Visca la millor banda del mon.
Disfrasos??? trobe que van quedar de "San fermineros"

Anònim ha dit...

hipiese i blutus,,,


Lo de lañ pasat no vam parar casi a valencia,,,nono a gandia casi,,, XD axo si... a la provincia de valencia si...jaja xo ara qe la ixida la tenim danfront qe eu vax descobrir yo...SENSE PROBLEMES!! JAJA an una miqeta de sort ankara pillem la de harry potter,,, qe no crec, xo weno....
i al macdonalds qe no falteee!! jajaja qe bo...XD



weno,, mos vegem esta nit a lasax!! cuideuseee!!! =)



visca la banda!
visca santa cecilia!
i visca gata!!


:)

Anònim ha dit...

S'informa a tots els músics que el dissabte soparem a Ca Blai abans de pujar als quintos al festival, i el diumenge tenim dinaeta al Bar Arraval (a les 3 mos vegem alli) per tal de posarmos a "tono" per a les carroses. Tot pagat per la banda així que no falteu.
Indumentaria per a les carroses (San Fermin):
pantaló i camisa blanca amb un mocaor al coll y una faixa de color roig.
Bones festes a tots.....i cuidado amb les vaquetes.